MotoNews.pl

Za szybcy za wsciekli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
CHLOPAKI !!!!!!!!!!!! bylem na tym filmie w kinie i powiem tylko tyle ze MIAZGA kurde bele zajebisty film.

Teraz troche obiektywnie popatrze
Czasami w filmie widac ze niekture sceny sa przyspieszane co psuje klimat. Pozatym szkoda ze pokazywana predkosc jest w milach (wystarczylo umiec mnozyc i po sprawie). To chyba tyle co mnie w tym filmie rozczarowalo

Cala reszta jest ZAJEBISTA. Bardzo fajnie nakrecone zostaly sceny wysciugu. Jest bardzo niezly ruch kamera (o wiele lepszy niz w pierwszej czesci). Sceny po prostu miazga

Tego i tak wam nie opisze w 100% hmm tego nawet nie moge opisac w 1% wiec czym predzej zbierzcie 12 zl i idzcie do kin warto naprawde warto.

A ogladal to ktos moze z klubowiczow ?? (moze dodalby cos od siebie )

To ja dodam to co jużnapisałem u siebie
Byłem na piątkowej Premierze "Za szybcy, za wściekli" .Krótko opisze moje doznania.Bilety zarezerwowałem wcześniej i dobrze zrobiłem bo wchodząc na sale(już leciały reklamy)spostrzegłem, że jest wypełniona po brzegi, z tródem dotarłem na moje miejsce pośrodku. Film jest naprawdę cool. Od początku wciska w fotel efekty I klasa. Bryki... nabawiłem sie kompleksów. Różne kolorki podświetlania podwozia i bagażnika, a jak mowa o bagażniku to też było na co popatrzeć, audio fool wypas(hudrauliczne przymocowanie wzmacniaczy-tak fajnie sie rozsuwały aby ukazać mębramy). Oczywiście niezabrakło już rozsławionego NOS-a, nową zabawką jest chłodzenie tarcz chamulcowych sprężonym powietrzem(taka fajna para na boki wychodzi). Film obfituje w jeszcze więcej(niż w I częsci) extremalnych scen ulicznych pościgów.O ile w jedynce widzieliśmy głownie japońskie bryki, W 2 u ich boku speed-owały amerykańskie 450KM krążowniki szos. No i jeszcze te fajne laski w stringach i skąpych bluzeczkach . Odjazd z przed MULTIKINA też był niezapomniany, na parkingu spotkałem 1/4 naszego pasa. Ludzie z podziwem patrzyli na sznór wyjeżdżających stuningowanych bolidów. Atmosferę podgrzewały palone sprzęgła i opony, głośna muza i przyświetlania asfaltu Ten film to moja religia.

oo amerykańskie fury...może warto się wybrać?

Cytat:
To ja dodam to co jużnapisałem u siebie
... nową zabawką jest chłodzenie tarcz chamulcowych sprężonym powietrzem(taka fajna para na boki wychodzi)...

a ja już pisałem u ciebie ale napiszę jeszcze raz ... poczytaj sobie trochę o NOSie, a potem pisz jakieś dziwne rzeczy o chłodzeniu tarcz

TO SĄ ZAWORY UPUSTOWE PODTLENKU!!

Polemizowałbym, ale niech Ci bedzie

Panowie niekluccie sie.niech bedzie ze to zawory upustowe podtlenku chlodzace tym samym chamulce i jest ok

co do filmu to jeszcze niebylem ale to sie zmieni za niedlugo.

ja byłem i chyba sobie założe takie zaworki bo fajnie spódniczki podnosi

a ja mam juz filmik na kompie-co prawda jeszcze niesciagnolem napiscow ale do sie ogladnac

Wlasnie bylem w kinie-miazga Mef i Nimnul zgadnijcie za jaka kase hehe wiedziałem ze te 70 zeta dlugo sie u mnie nie utrzyma Wrazenia ogromne ale z 2 razy to kiczem zajechało w szczegolnosci scena jak furka wlatuje na jacht ale ogolnie super super super

Szacuneczek

To ja ci misiek powiem teraz tylko jedno bo jestem na Ciebie 2 fast 2 furious - jak mogłeś wydać 70 zeta na kino a zemną i z mefem za tą kasę to nawet nie chciałeś do baku nalać a już nie wspomnę o jakimś piwie

Powinieneś się teraz wstydzić i odczuwać wielką ujmę na honorze Kamikadze

a tak na serio , faktycznie przydało by się powtórzyc taki wypad bo się póżniej człowiek w nocy lepiej wysypia , tyle że Misiek mam obawy iż w przylasku już jesteśmy spaleni . Tam jak nas teraz będą widzieć to chłopie pół wsi się zleci z widłami

nimnul chciales powiedziec ze pol wsi sie zleci ale z wiertarkami tak jak ten koles

wszystko fajnie ale za ta wies to macie przechlapane!!! Pony z miosta!!!

Filmik jest naprawde spoko!!!