Omega C - minimum 2002 - full opcja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam takiego wozu z silnikiem 3.2 V6

Rocznik minimum 2002
Przebieg max 100tyś ( najlepiej 60-80tyś)
Chcę wydać max 35tyś ale wyposażenie ma być "full opcja"

Może ktoś z Koleżanek/Kolegów może coś polecić.
Najlepiej w mojej okolicy

Pozdr
Jacek D

Good luck

miłego szukania
problem , zwłaszcza coby sie zamknać w tej kwocie

Cytat:
2007-09-14 23:41:49, ewkom_jd pisze:
Szukam takiego wozu z silnikiem 3.2 V6 Rocznik minimum 2002 Przebieg max 100tyś ( najlepiej 60-80tyś) Chcę wydać max 35tyś ale wyposażenie ma być "full opcja" Może ktoś z Koleżanek/Kolegów może coś polecić. Najlepiej w mojej okolicy Pozdr Jacek D

takie coś to tylko w erze

Wejdź sobie kolego na mobile.de, wpisz wszystko według twoich kryteriów i patrz co sie pokaże... Żeby znaleźć taką omegę musisz dać co najmniej 45 tysi... za sam samochód... więc po co w ogóle takie posty?

Przy takich wymaganiach, to tylko tam, gdzie napisał Brutal...

Cytat:
2007-09-15 04:08:44, Brutal pisze:
takie coś to tylko w erze

Cytat:
2007-09-15 09:57:08, sewcio pisze:
Przy takich wymaganiach, to tylko tam, gdzie napisał Brutal...

Taa - a zaglądacie na www.gratka.pl

Na ten przykład tu->http://moto.gratka.pl/tresc/opel-omega-c-mv6-navi-telefon-3-2-7594230.html?w=44afc96539fc2922&s=1
Pytałem gościa o cenę. Możemy z niej jeszcze zejść.

Sam miałem ofertę w Poznaniu takiego wozu ale z silnikiem
2.2 CDTi. Ze względu na awaryjność zrezygnowałem.

Dlatego chcę kupić 3.2MV6

W komisie w Gnieźnie też stoją z 2002 Omesie C - silnik benzyna ale 2.6V6. Ich cena to 31tyś do 34tyś. Przebieg jest trochę większy - bo około 130tyś

Mam też umówionego handlarza ( sprawdzonego, kupiłem od niego już 2 wozy ) który może sprawadzić w cenie do 40tyś taki wóz.

Ale to może potrwać więc dlatego pytam

Pozdr
JD

no calkiem ladna ta co podales ale ona kosztuje 35 +oplaty wiec za chiny nie zmiescisz sie w 35
Zastanawia mnie jedno w tym samochodzie - ma wbudowany telefon w radiu (glosnomowiacy) to po ptaka jest ta sluchawka? - moje dywagacje - radio zmienione, centrala padla, skladak ?
A no i te felgi chyba jakies takie male sa

ewkom_id - wiem z doswiadczenia ze cena jest naprawde zroznicowana, mozna kupic i za 30000zl juz wtedy jak ja kupowalem, no ale ....
Powodzenia w zakupie

Ładna, ale przebieg nierealny...

Cytat:
2007-09-15 12:37:24, sewcio pisze:

ja kupiłem z takim przebiegiem ale to było 1,5 roku temu - teraz mam 152

Cytat:
2007-09-15 12:37:24, sewcio pisze:

Czemu uważasz że nierealny? Przecież nie wszyscy robią 50kkm rocznie...

Jak kupowałem swój zabytek to przez 9 lat nakulał 115kkm, wszystko wbite w książkę (nie taką z allegro "printed in china 2007" ). A ja po 3 latach zrobiłem nim raptem niecałe 45kkm

niekoniecznie, moja z 00 roku przy kupnie miała 90 tyś, i naprawde tyle miała, pomijając ksiąke serwisowa i faktury,potwierdził to mechanik od mariosa który zrywał plomby coby rozdziewiczyc rozrząd , tak więc mozna jeszcze znaleść cos ładnego. ale to kwestia ceny
ja za executiva który wjechał pod naczepke, wybecalowałem 5.5 tys euro.a było co robić

Na mój gust, to nikt sobie słuchawki nie zakłada, jak robi samochodem 1600km miesięcznie, czyli jeździ do pracy stacjonarnej i po zakupy, bo tak trzeba używać samochodu żeby taki przebieg miesięczny nabić. Takie słuchawki zakładają ludzie, którzy spędzają dużo czasu na rozmowach w samochodzie, czyli są pewnie bardzo dużo czasu w trasie...
Szczęśliwie to nie ja muszę wybierać, czy go kupić, ale ja mówię że tyle nie ma i pewnie bliższe oględziny kierownicy, pedałów, boczków i pozostałych rzeczy potwierdzą przebieg x 2 conajmniej.

jasne ze mozna znalezc, ale z przebiegiem 80kkm za 35tys zl to raczej nie realne, niemcy tez sie licza jak cos dobrego maja - wiem to bo troche interesow z nimi robilem i robie - licza sie jak diabli

edit:
ja zycze abys znalazl taka jak chcesz w tej cenie, mi sie nie udalo i musial dolozyc , ale jestem zadowolony - powiedzmy

[ wiadomość edytowana przez: Brutal dnia 2007-09-15 13:06:01 ]

Cytat:
2007-09-15 13:05:00, Brutal pisze:
jasne ze mozna znalezc, ale z przebiegiem 80kkm za 35tys zl to raczej nie realne, niemcy tez sie licza jak cos dobrego maja - wiem to bo troche interesow z nimi robilem i robie - licza sie jak diabli edit: ja zycze abys znalazl taka jak chcesz w tej cenie, mi sie nie udalo i musial dolozyc , ale jestem zadowolony - powiedzmy [ wiadomość edytowana przez: Brutal dnia 2007-09-15 13:06:01 ]

A ile dałeś za swoją?

I dlaczego piszesz że jesteś "powiedzmy" zadowolony?
Trzeba było robić coś co było sprytnie zamaskowane na czas sprzedaży??

A co do ceny - to ja miałem przeznaczone 40tyś na nowe auto
Ale widząc ogłoszenia po nawet 30tyś chcę po prostu oszczędzić z przeznaczonej kwoty

Tyle że priorytetem jest stan wozu a nie cena.

Ponawiam prośbę - jak macie coś ciekawego - proszę o info

Oczywiście jak zakupię - to się pochwalę.

Pozdr
Jacek D.

dlaczego jestem powiedzmy zadowolony - za malo mocy - no ale

Ja nie wiem co tak wszyscy za tą mocą gonią?? Po co Wam to jak i tak w mieście można jechać 50, poza 90?? Kupić 2,0 i nie wybrzydzać...

a moze ludzie lubia jak im zostaje mozg na tylniej szybie gdy rozpedzaja do tych 50 czy 90

Cytat:
2007-09-16 13:00:52, fatboy82 pisze:
a moze ludzie lubia jak im zostaje mozg na tylniej szybie gdy rozpedzaja do tych 50 czy 90

Do tego potrzeba dużo więcej niż 200KM a nawet dużo więcej niż 500KM

hehehe no zeby doslownie mozg zostal na tylniej szybie, to faktycznie i 1000KM nie pomoze Tylko przy takiej mocy, to nie zauwazysz kiedy sie do 50 rozpedzisz, bo juz bedziesz 200 jechal