[126]Lampy soczewkowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z was o tym myślał? u jednego gościa to widziałem, czy opłaca się coś takiego? o Ile lepsze są lampy soczewkowe od zwykłych?

nie nie oplaca, wsadz h4 i wystarcza.

Po pierwsze brak homologacji, po drugie duże koszta. Jak kolega wspomniał dobre H4 na porządnej instalacji - przekaźniki, przeczyszczone styki, bo w maluchu (u mnie tak było) dużo traci się na konektorach. Żarówki w stylu +50%, bądź więcej jakiejś renomowanej firmy, polecam Philipsa. Co do tego o ile lepsze są soczewki od zwykłych to z tego co miałem okazje jeździć punto II, bo pewnie o te soczewki ci chodzi gra nie jest warta świeczki

dobra instalacja i porzadne zarowki H4 np: GT150 albo nie zgodne z kodeksem philips rally 100/90

a jak chcesz byc taki fajny to ksenony

Wiesz co raczej bym nie proponował ksenonów bo pewnie mówisz o tych z allegro. Może i dobrze świecą ALE OŚLEPIAJĄ INNYCH.

Soczewki na alledrogo

Jak chcecie to mam do sprzedania soczewki z mazdy. idealnie pasują, wyciągsz tylko szkło i żarówka i montujesz soczewke. za 100zł dwie sztuki sprzedam + wysyłka.

Ostry87

ja mowie o zestawach w normalnych cenach

a nie chinskich gdzie cały kit montazowy z przetwornicami okablowaniem, zarnikami itp kosztuje 300-400zł

a jeden zarnik HID philipsa kosztuje 250zł

jak już zakładać soczewke to taką od bixenona żeby był jakiś sens, bo w przeciwnym razie nie bedzie długich świateł. wiec jak już robić to pożądnie