Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() mateusz_ino ŁADZIARZ Łada Samara Inowrocław | 2007-09-20 21:51:46 witam, czy zuzyte sprzeglo ma cos wspolnego z dziwnym dzialaniem rozrusznika ? czasem nie ma sily zakrecic, chwile sie pomeczy i zaskoczy. Jakis czas temu tak mialem i wymienilem rozrusznik, co prawda na uzywke ale w dobrym stanie. Mozliwe zeby tak szybko znowu sie posypal ? Dodam ze moje sprzeglo jest w stanie agonalnym i niedlugo czeka je wymiana. |
Kamil_H SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107 1.3 Poznań | 2007-09-21 22:16:22 jak dla mnie to wpływ ma zerowy. |
![]() kruchy_ezg ŁADZIARZ Samara 21093 MPI Zgierz | 2007-09-22 12:07:37
jak sie nad tym zastanowic, to teoretycznie moze miec.... ale to jeszcze by jakies zgrzyty raczej dochodzily... wiec raczej nie ma to powiazania. a tak btw- sprawdz jeszcze przewody do rozrusznika, mase i przekaznik na przegrodzie ![]() |
![]() mateusz_ino ŁADZIARZ Łada Samara Inowrocław | 2007-09-22 13:43:59 znajomy mechanik mi go zalatwial i twierdzil ze jest w bdb stanie wiec mysle ze go sprawdzal. bede musial te przewody posprawdzac bo nie chce mi sie wierzyc zeby 2 rozne rozruszniki zaczely sie pieprzyc w ten sam sposob i to jeden po drugim.
|