Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2007-09-22 23:02:15
nie da się - rozwiązanie siłowe powoduje wyłamanie zatrzasków trzeba od spodu deski odłączyć kanał nawiewu - to chyba jesyna metoda. |
gafcio Klubowy Weteran espero 1.8/Zoffija 1 ... sosnowiec | 2007-09-23 00:11:51 Robert_S napisał: trzeba od spodu deski odłączyć kanał nawiewu - to chyba jesyna metoda-sprawdziłem ,potwierdzam,i tak całą reszte zasyfionych dolotów ,ściereczką do mycia szyb(czasem na drucie) +detergent ,a czasem WD40 zdziałać potrafi cuda. |
![]() nawigator5 Klubowy Weteran espero 1.5 lpg Poznań | 2007-09-26 23:07:49 Dzisiaj zastosowałem rozwiązanie jak mi się wydaje - najprostsze - ...takie proste, że aż chyba genialne w swojej prostocie ![]() Odłączyłem zasilanie od silnika dmuchawy i ...kabelkami na krótko zmieniłem biegunowość zasilania silnika... Dmuchawa zaczęła działać jak odkurzacz ![]() ![]() |
Filemon2 Member Klubu Espero Daewoo Espero Janowice | 2008-10-06 01:13:08 Ma ktoś jakiś pomysł jak dokładnie oczyścić nawiewy przedniej szyby ze szkła pochodzącego z tej szyby?I czy da sie wyciągnąć bez uszkodzenia te kratki? |