BMW E36 - jaka instalacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich uzytkowników
Zakupiłem BMW E 36 1.6 z 1997 r. i chce założyć instalacje gazową. Oczywiście wchodzi w grę wyłącznie sekwencja. W paru punktach montażu polecali Staga 200 z listwą Valtek i reduktorem Tomasetto lub też instalacje firmy BRC.
Niewiem którą wybrać bo po krótkiej lekturze tutejszego forum opinie są dość rozbierzne.
MOże ktoś będzie w stanie mi pomóc, albo poleci jeszcze inną być może lepszą instalacje

Witam.
z zasady jesteś skazany na lokalnych montazystów. więc powinieneś zamontować to co w okolicy wszyscy montuja poniewaz jeśli bedziesz miał problemy z jakąś instalacja to wtedy mozesz pojechać do innego warsztatu.

Cytat:
2007-09-22 21:10:35, adamek14_ak pisze:
Witam wszystkich uzytkowników Zakupiłem BMW E 36 1.6 z 1997 r. i chce założyć instalacje gazową. Oczywiście wchodzi w grę wyłącznie sekwencja. W paru punktach montażu polecali Staga 200 z listwą Valtek i reduktorem Tomasetto lub też instalacje firmy BRC. Niewiem którą wybrać bo po krótkiej lekturze tutejszego forum opinie są dość rozbierzne. MOże ktoś będzie w stanie mi pomóc, albo poleci jeszcze inną być może lepszą instalacje

Dzięki mam na oku dwóch dośc sprawdzonych miejscowych monterów tyle tylko że oboje zachwalają obie instalacje i nie wiem którą powinienem wybrać.

Witaj
to poproś o Staga 300 z wtryskami raile żółtymi lub MagicJet

Dzięki