| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
greenberg Espero 1.5 San Diego na 45% | 2007-09-27 12:00:43 OSTATNIO CZESTO ZAMAWIAM CZESCI DO ESPERO NA ALLEGRO I NAPPOTYKAłO MNIE KILKA PROBLEMóW
DLATEGO PODAJE SPRZEDAWCóW KTóRZY Są GODNI ZAUFANIA. LISTA: p_kossa --- cześci dobrze zapakowane świetne ceny jak za nowe orginały Fox-Rzeszow --- ceny średnie towar czasami poobijany docierał POLMOLODZ ---- polmozbyt łódzki ceny świetne wysyłka ok towar dobrze zapakowny niuszkodzony MONIKA_TOM --- ceny umiarkowane wkurzajace jak jasna cho... jest to ze nie moge odebrac czesci osobiscie chociaz mieszcza sie przy drodze ktora jezdze do pracy ... JADARSJ --- najlepszy zaraz po p_kossa jesli chodzi o ceny i wybór można odbierac osobiście w chorzowie... |
DENWER Klubowy Weteran Škoda Octavia III mazowieckie | 2007-09-28 00:45:47 MONIKA_TOM -również potwierdzam...
Przed licytacją zawsze warto przeczytać co sądzą o danym sprzedawcy pozostali allegrowicze. |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2007-09-28 07:51:59 Dopiszę jeszcze do listy
AUTO_WIS- nie odbierałem jeszcze przesyłki pocztowej,dlatego nie powiem jak pakuje,bo jest możliwy odbiór osobisty. GM_DAEWOO-j.w. BTW Propozycja do Moda: Zakotwicz ten wątek gdzieś na górze,żeby nie umknął i niech inni klubowicze się dopisują. Proszę o usunięcie tego przypisu,coby nie robić śmietnika. [ wiadomość edytowana przez: JaRabbit dnia 2007-09-28 07:54:48 ] |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2007-09-28 10:53:18 Gm i Kossa spoko elo... |
Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2007-09-28 15:26:19 Jardas czy jak mu tam sprzedal mi podrobke kabelkow WN a twierdzi ze to oryginaly...krecha |