[K] Fiat Marea Kombi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przeszukałem ogłoszenia w Niemczech i w Polsce i nic specjalnego nie znalazłem, tzn. jedna była ale się spóźniłem.
Musi być z klimą i ABS (najlepiej pełny wypas), silnik najlepiej 1.9TDI lub 1.8 benzyna. Rocznik właściwie obojętne ale najlepiej 97-00. No i najważniejsze żeby przebieg był mniejszy niż 150tkm.
Sprawa dość pilna bo moje espero w rodzinie zostaje, ale siostra będzie nim jeździć, więc muszę coś znaleźć dla siebie.
Dajcie cynk jak na coś się natkniecie.

[ wiadomość edytowana przez: pjacek26 dnia 2007-09-28 15:48:16 ]

wersja weekend niebieska po stłuczce do remontu z silnikiem 1,9 d
przebieg 186tys stoi od 4mc ma abs nie wiem czy ma klime
za jakies 6 tys rocznik 99

do wymiany lewy błotnik , przegub , koło , kierunkowskaz , reflektor i zderzak i prawdopodobnie lewa czesc ramy ta na ktorej mocuje sie błotnik bedzie do prostowania...
maska jest wyklepana i nałożony podkład
jesli byłbys zainteresowany daj znac do obejrzenia jest w rzeszowie
postaram sie wysłac ci na priv numer do własciciela jak gdzies znajde...
z nim mozesz pogadac o reszcie

A ja chyba nadal chcę kupić to Mondeo Kombi 2000 z bajerami w srodku, przebieg 180tys (autentyczny), nie był bity (sprawdzone przez blacharza) i nie było żadnych większych awarii (sprawdzone w bazie danych Forda) za 13tys. Ale wiem ze Greenberg znowu po mnie pojedzie za to...

no co ty ... mam poprostu złe zdanie o tej generacji mondeo.. o obecnej zreszta tez.. juz lepiej szarpnij sie na używana carisme albo coś w tym stulu...

Przeciez tego jest od groma na necie tylko powiedz ze chcesz to nabyc za 4-5 tys bo innej opcji nie ma ze nie widzisz np tego:

99.r 1.9td 150kkm 11.5 t zl (navi, zmieniarka)

98.r 1.8 ???kkm 7.5 t zl

98.r 1.8 120kkm 7.4 t zl

98.r 1.9td 153kkm 11.8 t zl

A jak szukasz okazji to :

98.r 1.8 150kkm 5.9 t zl (lekko pukniety)

*!!! zeby nie bylo ja ich nie polecam to tylko PRZYKŁAD ! *

[ wiadomość edytowana przez: kylos dnia 2007-09-29 00:09:48 ]