| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Buczek21 F&F Sympatyk Niska Suka zabrze | 2007-09-29 20:19:13 Witam
Wystawiam na sprzedaż mojego Fiata 127. Fiat wyprodukowany w 1980 roku, pierwsza rejestracja w 1981.Mk2,wersja L, silnik 1050cm 50HP, skrzynia IV. Kupiony przez starszego pana w Polmozbycie. W 2004 kupiła go osoba z Poznania, a od listopada 2005 jest w moich rękach. Od nowości ma przejechane około 85 tys. Km !!! Wszystkie zimy spędzone w garażach, i nie jezdzony. OC do marca 2008, przegląd do czerwca 2008... Nadwozie w stanie orginalnym !!! Blacha nigdy nie naprawiana, spawana. Od nowości zakonserwowane wszystkie profile zamknięte. W stanie idealnym. Pare miejsc powierzchniowej korozji(parchy i odpryski),które da się szybko wyeliminować. Lakier trochę już przeżył przez te wszystkie lata. W paru miejscach poprawiany, parę rys... Zawieszenie. Z przodu zrobiony coilover kit. Tak ze całkowita regulacja prześwitu. Nowe dorabiane krótsze sprężyny, amortyzatory zalane innym olejem. Wymienione w kwietniu wachacze, gałki układu kierowniczego, gumy stabilizatora, ustawiona geometria. Cały przód jest totalnie nowy, zero luzów. Z tyłu resor sklepany z na 8cm, z trzecią lagą. Zawieszenie typowo do lansu...twardo i całkowita kontrola autaJ.... Układ hamulcowy zrobiony w czerwcu. Wymienione totalnie wszystko od uszczelek w pompie hamulcowej, poprzednie przednie tarcze(Brembo),klocki(Ferodo),zaciski hamulcowe. Z tyłu nowe tłoczki hamulcowe, szczęki(Ferodo),nowe bębny. Cały układ zalany DOT 4 z Ferodo. Hamulce są brzytwa... Silnik w stanie dobrym. Chodź trochę poci się z pod uszczelki miski...Wszystko działa, odpala od pierwszego strzału. Ostatnio wymieniona pompa paliwowa, przewody paliwowe, olej, filtr oleju. Uszczelniony cały gaźnik z wymianą wszystkich uszczelek, oringów, membran. Wydech to totalny przelot, jeden tłumik z fiata 125 z przyspawaną koncówą ultera, i tyle... W skrzynie biegów ostatnio wymieniony olej, i krzyżaki na półosiach. Jedyna rzecz do roboty to osłony półosi, bo się pocą. W środku parę przeróbek. Polerowana kierownica Monza, obszyta skórą, pasy szelkowe schrot z elektronapinaczami, fotele intergroclin. Zostawiam tez półke z „jajkami” z Magnata, i wszystkie kable pod caraudio.... Z dodatków to lusterka Vitaloni California. Auto stoi na felgach Ative 13x7 cali Et 20. Felgi są całkowicie wypolerowane. Z przodu opony Dunlop Spsport 175/50 bieżnika jest z 6-7 mm. Z tyłu Pirelli Drago 175/50, bieżnika tez z 6-7mm. Do auta dorzucam masę części: uchylane szyby z uszczelkami i wszystkimi elementami potrzebnymi do montażu, silnik tylnej wycieraczki, uszczelki, drugi gaźnik, oryginalne fotele, i masę innych części. Auto do oglądania w Zabrzu, codziennie po 17,oczywiście po wcześniejszym umówieniu.
A teraz najważniejsze....CENA
Nie pali mi sie z handlem, i pewno i tak wyląduje na e-bayu... Tak ze: -2,2 tyś za same auto bez kół...Jestem w stanie za 100 zł załatwic koła ktore pozwolą spokojnie dojechac z punktu A do B.Albo koła są sprawą kupujecego... -3,5 tys zł, za takiego jak jest na fotkach... [ wiadomość edytowana przez: Buczek21 dnia 2007-09-29 20:24:22 ] |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2007-09-30 11:37:58 a nie zamienisz sie za corse 1.0 91rok?? chętnie bym wzioł bez alusków ale musiał bym sie pierw pozbyć mojej corsy. |
rejser F&F Sympatyk Fiat Seicento Płock | 2007-09-30 14:29:33 a coś wiecej o tej corsie? |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2007-09-30 16:09:29 sorka ze zrobie OT ale jak widać rejser pyta to nie bede zakładać nowego tematu, zresztą jak sprzedam to sie zastanowie za twoim autkiem
czarna corsa, z silniczkiem 1.0 na gaźniku, przebieg 180tyś, wymieniony olej, filtr oleju, świece, kable, kopułka z palcem. Amorki w zeszłym roku, akumulatora tak samo, rozrząd na łańcuszku, przegląd do 19 października oc do końca lutego składak, w papierach 94r. oponki max jeden sezon, mogę dorzucić nówki zimówki na przód. w środku radio na MP3 4 głośniki i malutka tuba, z sprzętem chce 2500, a bez jakieś 2200 do małej negocjacji jak jakieś dokładniejsze info chcesz to zapraszam na gg
|
Buczek21 F&F Sympatyk Niska Suka zabrze | 2007-09-30 19:33:12
Interesuje mnie tylko i wyłacznie sprzedaż.... Mam juz kolejne auto zaliczkowane,i poprostu nie wydole z dwoma
Robcie dila z Rejserem..i lecimy |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2007-09-30 22:59:34 rejser szuka czegoś...tu nie będę zdradzac rozmowy na gg, wiec jak tak Ci sie bardzo ze sprzedarzą nie spieszy to może do tego czasu sprzedam moją corse..życie pokaże jak bedzie |
Buczek21 F&F Sympatyk Niska Suka zabrze | 2007-10-01 21:43:02
Mi sie nie pali
Fiacina opłacona do marca..o jedzenienie krzyczy..Tak ze moge czekac na Ciebie Ważne zebys sie nie rozmyslił z czasem.... |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2007-10-01 22:54:01 spoko corsa tylko od mechanika odebrana będzie i leci na allegro, wiec jak tylko ją sprzedam jade po fiacika, odezwałem sie na gg ale cos cisza |
Buczek21 F&F Sympatyk Niska Suka zabrze | 2007-10-02 08:09:35 Try3ek
Ja mam ostatnio dostep do netu tylko i wyłacznie w pracy,i u Panny.... Komputer mi padł...I dopiero od nastepnego tygodnia bede miał znowu w miare kontankt z swiatem.. Tak ze jak masz jakies pytania co do fiaciny...Napisz Priva i Ci na wszystko odpowiem. Pozdro. |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2007-10-02 21:19:46 to ja myślę ze nie ma co szaleć w końcu pierw muszę sprzedać moje autko, wiec jak będziesz miał neta to pogadamy bo nie lubię pisać tak privowo ![]() |
Benson 127p mk1/126 p/golf ... Pleszew | 2007-10-02 22:01:34 chetnie bym przygarnal zawias! |