U W A G A !!! DLA ludzi o mocnych nerwach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jezeli masz mniej niz 18 lat to nie ogladaj tego !!!!
http://www.scheurijzer.nl/flitspaal.htm

[ wiadomość edytowana przez: nekross dnia 2007-10-07 01:48:23 ]

moze i nieh ogladają właśnie przed 18tym rokiem życia to co do niekturych dotrze za wczasu ze bezmyślność i brawura do niczego dobrego nie prowadzi prosty przykład miałem wczoraj u siebie na skrzyżowaniu facet idzie sobie na przystanek mzk bo jedzie na nocną zmiane do pracy i peh chciał że jakieś gnoje dostali od tatusia auto i facet już do pracy nie dotarł bo dwóm baranom zachciało się popisów ile fura tatusia pojedzie i skończyło się tak jak na tych fotkach a do tego jeszcze ja będe ciągany po sądach bo to wszystko widziałem poprostu super

Niestety właśnie tyle jest warte nasze ciało wobec praw fizyki... kawałek mięsa i nic więcej Należy o tym pamiętać...
Obejrzałem tylko kilka pierwszych wypadków, więcej nie dam rady.

Makabra. Widziałem wiele wypadków, ale te są przegięte. Trzeba spieszyć się powoli. Często można zauważyć kierowców, którzy wyprzedzaja w mieście z ogromną prędkością, a i tak spotyka się ich na następnych światłach. Więc to nie ma sensu. Nie da się nadgonić czasu. no może kilka minut na odcinku 50 km ale to się nie opłaca

trzeba tez zrocic uwage na rowerzystow i motory.... i skuteryy....
bllelelele zygac mi sie zachcialo....
ci ludzie nie potrzebnie stracili zycie...
makabra z ciezarowkami... czy ktos jeszce opira sie przeciwko budowaniu sciezek rowerowych