Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
nekross HF MEMBER hyundai atos 1.0 mx chorzów | 2007-10-07 01:47:02 Jezeli masz mniej niz 18 lat to nie ogladaj tego !!!!
http://www.scheurijzer.nl/flitspaal.htm [ wiadomość edytowana przez: nekross dnia 2007-10-07 01:48:23 ] |
maly-gls HF MEMBER pony Tomaszów | 2007-10-07 11:40:17 moze i nieh ogladają właśnie przed 18tym rokiem życia to co do niekturych dotrze za wczasu ze bezmyślność i brawura do niczego dobrego nie prowadzi prosty przykład miałem wczoraj u siebie na skrzyżowaniu facet idzie sobie na przystanek mzk bo jedzie na nocną zmiane do pracy i peh chciał że jakieś gnoje dostali od tatusia auto i facet już do pracy nie dotarł bo dwóm baranom zachciało się popisów ile fura tatusia pojedzie i skończyło się tak jak na tych fotkach a do tego jeszcze ja będe ciągany po sądach bo to wszystko widziałem poprostu super |
![]() gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2007-10-08 21:17:18 trzeba tez zrocic uwage na rowerzystow i motory.... i skuteryy....
bllelelele zygac mi sie zachcialo.... ci ludzie nie potrzebnie stracili zycie... makabra z ciezarowkami... czy ktos jeszce opira sie przeciwko budowaniu sciezek rowerowych |