MotoNews.pl
9 Tor fiata Tychy - 07.10.07 (196749/0)

Tor fiata Tychy - 07.10.07

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pare fot z dzisiejszej imprezy

marakant jechał pokazowo były latające beczki i bąkczki pod publike , curvakant jechał jak by go coś goniło i nie hamował tam gdzie wszyscy hamowali ale było OK puszysty też pojechał z jajem , skończył bez nadkola i tablicy ludzie się od trasy odsuwali jak jechaliście

najlepszy był maluch , który przedachował , spadł na koła i pojechał dalej furious chłopaki

Na fotce z żółtym maluchem widać, że ludzie z F&F to nie do końca normalni są. Wszyscy wkoło w kurtkach, swetrach, bo na torze zimno i wieje (tam zawsze wieje), a oni w podkoszulkach

blady a ty czemu nie startowales ???? nastepnym razem jak bedziecie znow startowac taka ekipa to dajcie znac i tez pojade.z carvem i puszystym bedzie mi razniej byc na koncu stawki bo mar i blady to inna liga

ja startowalem , jako umysłowy u mara mój kant się moduje na kolejne evo zawias , hydro , hample z łady , zapłon itp , mam nadzieje ze będzie jechał szybciej niz ta niebieska łada

dobrze chodzi ta łada ???? widzialem ja w krakowie np na Anwie i tak jakos nie zrobila na mnie wrazenia jesli chodzi o jazde.

Hello!!
kilka fotek ode mnie.......później postaram sie wkleić więcej.
V SMT
a tak btw... fajne dachowanko było )))
pozdro

eee to widze jednak ze mar sie skusil i pojechal lol Curv takie pytanko... Agata kupila tego pieska?????????????

reszta jutro bo ide spac

[ wiadomość edytowana przez: LoRd_S dnia 2007-10-08 00:21:34 ]

no , ładna fota , musze powiedzieć że pierwszy raz od dawna jazda na prawym sprawiała mi przyjemność i czułem że Mar kontroluje auto , nawet jak ładował w beczke to z premedytacją . a szykana na drugim przejeździe to mistrzostwo świata!!!!świetna jazda

Galeria "Borewiczów" z V rundy SMT juz dostępna na stronie http://rally.cco.pl/?p=foto-galeria

P.S. Jesli ktoś posiada fotki mojego czerwonego bez progów bardzo proszę o przesłanie na meila Oldtimer77@o2.pl

uśmiech Carva

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2007-10-08 16:34:17 ]

Bardzo fajnie bylo, do tego bez strat.

Cytat:
2007-10-08 00:20:15, LoRd_S pisze:
reszta jutro bo ide spac [ wiadomość edytowana przez: LoRd_S dnia 2007-10-08 00:21:34 ]

to jest moj ulubieniec ostatnio,robi to co tygryski lubia najbardziej BOKIEM DO PRZODU!!!!! ja przejechalem cale zapoznanie i 50 metrow po starcie pierwszej proby nie dosc ze sie wysypal nowka wentylator(mam duze kolo pasowe nawiasem mowiac) to peknol walek
kaluzy ktory jechal 3 zawody

przod borka puszystego wyglada jak by byl skladany 5 min przed startem i to na czesciach z roznych modeli poloneza

5 runda SMT orange kant

5 runda smt maluch dach

Mar ta ostatnia szykana poprostu mega

jak mnie te takie opony na zakrętach wkurzają, kolejne autko dachowało bo są opony a nie jakieś słupki, ale wiadomo opony ponoć wychodzą taniej ale tak chłopaki ostro poszli po dachowanku daje

a pomarańczka to jak zawsze brakuje komentarzy tak sie dobrze na to patrzy

Mar ty faktycznie zaczoles prawie panowac nad autem a ta szykana na koncu to miazga wyszla :d

Marakant Rallye Team brawo

[ wiadomość edytowana przez: EksiLeR dnia 2007-10-08 22:56:38 ]

bez komentarza ostatnia szykana to już respekt na 120%!!