| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-06-29 13:37:07 Przepraszam wszystkich, ale nie moglem sie powstrzymac.
Dzisiaj u mnie odpust, wiecie, budy sprzedajace dzieciakom byle pierdolki za 3zl pod kosciolem itd, w zwiazku z tym ze mieszkam na ulicy prostopadlej do tej, na ktorej zawsze odbywa sie impreza, parkuje u mnie na parningu sporo osob przyjezdnych. Wychodzac na obejscie bud malo nie poplulem ludzi ze smiechu widzac... WIDZAC TO! To chyba jakas specjalna wersja, z ultrahalogenami na dachu i jakims kosmicznym spojlerem (wyglada na klape od silnika z malucha Jak bedziecie widziec na jakiejs szybszej drodze, radze zjechac na prawy pas PS. Czy oplaca sie kupowac roczny abonament tuning.pl za 30 zyla? Mysle o tym, ale nie wiem czy tam dalej jest cos ciekawego, jak za czasow 'freeware'owych... czy moze to juz pusta komercja. I jak z tamtejszym forum ? Sorry za Of Topic [ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2003-06-29 13:38:45 ] |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-06-29 14:22:27 WYPAS PANIE TEJ |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-06-29 14:38:25 Forum chodzi strasznie wolno. A cudów tam na pewno nie opisują... Zresztą nie mają kasy na fajerwerki A wehikuł full wypas |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-06-29 16:56:49
No cóż, Cwikus ... Mnie to raczej wygląda na "woła roboczego" a nie na "króla szos". Prawdopodobnie gość ciąga tym na stałe jakąś przyczepę, o czym świadczą lusterka boczne na wysięgnikach i ten spiler a raczej owiewka dachowa. W niedzielę odpiął przyczepę i przyjechał na odpust Obyś tylko nie musiał korzystać z jego pomocy na drodze |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-06-29 19:45:24 Ja nawet nie wiem jakim cudem ten krazownik jest w stanie holowac sam siebie Moze to pomoc drogowa dla rowerzystow... kto wie, kto wie |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2003-06-29 20:38:22 Nie przesadzajcie |
RICO__ Espero 1,5 LPG Kraina wiecznych lodów | 2003-06-29 20:42:57 hehe, ten spoiler to chyba kawalek wanny |
ziaja Espero 1.5 DOHC16V + ... Piekary Śląskie | 2003-06-29 23:16:22 Miałem dzisiaj (nie)watpliwa przyjemność (?) obejżeć osobiście ten pojazd (piekarski odpust - tjunink równie obciachowy jak cały odpust). Od rana zastanawiam się jak można uzywać fiata jako pomocy drogowej (miałem taki bolid - mimo w miare spokojnej jazdy poprzedniego właściciela czyli mojego ojca tylny most wył już po 50kkm a sprzęgło padło po 70k ). Spoiler służy chyba tylko jako wsparcie dla świateł które są obowiązkowym wyposarzeniem pomocy drogowej przy cholowaniu na "motylu". Ogólnie samochód robił gorsze wrażenie niż na zdjęciach. Z dugiej strony musze przyznac, ze mimo obciachowych gadżetów był w niezłym stanie technicznym - poziom "biodegradacj"i był dużo poniżej średniej krajowej.
PS - Cwikus w którym bloku mieszkasz i jak wygląda twoje espero (czym sie wyróżnia) żebym ci nie strzelił ulotką za wycieraczke |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-06-30 00:35:18 Ziaja, zerknij do profilu... albo co ja sie bede piescil, wstawiam tutaj fotke
i drugie...
Cholera, Ziaja, to my mieszkamy niedaleko siebie ... Btw, jeszcze Twojego esperaka na ulicach nie widzialem z ojcem... a rozgladamy sie uwaznie ps. w piekarach o ile mi wiadomo sa tylko 2 espera zlotego koloru - moje, i jakies na kolpakach, srednio zadbane, bez spojlera, lakier jakis w ogole matowy... widzialem raz czy dwa na ogrodkach dzialkowych od strony kopalni przy srodkowej bramie jakbys chcial wjechac polna droga na ogrodki kolo nowej przychodni (2ga brama [ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2003-06-30 00:39:15 ] |