Niemiła przygoda z rozrządem w 1,5 16v

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem od czego zacząć, czy ostrzec Was przed podróbkami napinaczy z napisami "made in korea" i nr katalogowym sprzedawanymi w Warszawskim hdmot, czy ostrzec Was przed koreanskimi oryginałami z tymi samymi napisami sprzedawanymi, przez mały sklepik zaopatrujący sie w Kimoto, mniejsza o wiekszość tan sam napiczacz jest zamiennikiem w innym sklepie a oryginałem w innym kosztuje podobnie (róznica ok 30zł) 120zł w tym ze zakupiony w hdmot po 20000km odmówił posłuszeństwa i stanął demba, w piątak ojciec złapał uslizg na torach tramwajowych i jak złapał przyczepność silnik zaczął baardzo kuleć i niechciał zapalić, dziś bylismy u znajomego doktora który pozbierał auto do kupy, po demontarzu rozrządu okazało się ze przeskoczył o 3 zęby, naszczescie auto juz działa i zawory chyba przetrwały, oto foty napinacza sorki za jakośc

Image Hosted by ImageShack.us
">

">

TAG this image">

[ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2007-10-14 18:04:34 ]

kupowalem kilka pierdol w HDMOT i kazda miala bardzo krotka zywotnosc.. np ok 5 silniczkow krokowych juz poszlo sie bawic i 2 termostaty. Do tego klamka kierowcy nie pasowala za bardzo.

nie mówiąc o cudownym przełączniku świateł i kierunków...który zakupił Yelonek (jak dobrze pamiętam była mowa o tym samym punkcie?)
...nie wiem skąd oni biorą taki chłam ale jakość była tak koszmarna że chyba bym lepszy wyprodukował własnoręcznie...na dodatek działał jak chciał, siły trza było używać jak to zmiany biegów, no i umarł chyba ostatecznie po klikunastu dniach...w drodze powrotnej z Iłek..

Cytat:
2007-10-14 18:12:34, Outcast pisze:
kupowalem kilka pierdol w HDMOT i kazda miala bardzo krotka zywotnosc..

Ja się zaopatruję w jednym miejscu od paru lat i jeszcze się nie naciąłem. Zresztą facet ma kilka wariantów tych samych części i zawsze się pyta: dobre czy tanie???

A ostatnio nawet Mifi w tajemnicy zdradził mi lokalizację tej hurtowni

Zdradź zatem, gdzie się zaopatrujesz?

A kolega umie czytać
Cytat:

(...)sprzedawanymi w Warszawskim hdmot, (...)
y sklepik zaopatrujący sie w Kimoto (...)

Cytat:
2007-10-14 19:58:22, JaRabbit pisze:
A ostatnio nawet Mifi w tajemnicy zdradzł mi lokalizację tej hurtowni

W tajemnicy... A co to grzyby w lesie są, że się podzielić nie można tą informacją ze wszystkimi...

Mam nadzieję, że żartujesz i zaraz podasz namiary...

Cytat:
2007-10-14 20:19:05, rysiu1 pisze:
A kolega umie czytać

No to zależy co się wyczyta i o co chodzi.

Czy o ten mały sklepik zaopatrujący się w Kimoto czy też o samo Kimoto... Np. ja wiem gdzie jest Kimoto ale nie wiem gdzie jest mały sklepik...

O proszę: Kimoto

To jest hurtownia MC Motors, a wszelkie namiary są od dawna w dziale polecane sklepy

A w serwisie Daewoo może drogo jest?
Tłumik końcowy Polmo -brodnica za 120 zł dostałem
Z rozrządem podobnie-napinacz i rolka" ichniejsze" pasek Gates--400 za wymiane i częsci wzięli

Cytat:
2007-10-14 20:26:03, lothaar pisze:
No to zależy co się wyczyta i o co chodzi. Czy o ten mały sklepik zaopatrujący się w Kimoto czy też o samo Kimoto... Np. ja wiem gdzie jest Kimoto ale nie wiem gdzie jest mały sklepik... O proszę: Kimoto

Trza umieć czytać ze zrozuminiem
Kula69 napisał wyraźnie że chodzi o warszawski HDMOT.
Jeżeli mały sklepik zaopatruje się w Kimoto to i w Kimoto też jest szmelc.

proste jak drut i jasne jak słońce ale nie dla wszystkich

Cytat:
2007-10-14 21:07:05, rysiu1 pisze:
proste jak drut i jasne jak słońce ale nie dla wszystkich

No niestety mnie przerosło...

A teraz poważnie... czy w Kimoto też jest szmelc czy nie...

Cytat:
2007-10-14 20:26:03, lothaar pisze:
mały sklepik... O proszę: Kimoto

ul Winnicka, oni biorą graty z Kimoto

Cytat:
2007-10-14 21:07:05, rysiu1 pisze:
Trza umieć czytać ze zrozuminiem Kula69 napisał wyraźnie że chodzi o warszawski HDMOT. Jeżeli mały sklepik zaopatruje się w Kimoto to i w Kimoto też jest szmelc. proste jak drut i jasne jak słońce ale nie dla wszystkich

no nie dokońca o hdmot napisałem ze tam są podróbki , a ten mały sklep w którym zakupiłem Oryginał ( taki sam jak w hd...) miesci sie na winnickiej a oni jak i pewnie hdmot zaopatrują sie w KImoto

Ja mam rozrząd (kompletny) zakupiony w KIMOTO.
Zrobiłem na nim już 40.000 i (odpukać) nic się niepokojącego nie dzieje.

Osobiście polecam.

moze to poprostu wada materiału