MotoNews.pl

Polonez Caro Plus 1.6 GSI rocznik 1998

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
12 września stałem się posiadaczem Poloneza Caro Plusa z silnikiem 1.6 GSI. Według mojej rodziny i znajomych jestem chory, bo zamieniłem jednego poloneza na drugiego Ale kit z nimi. Z zakupu jestem bardzo zadowolony, bo Poldek był od pierwszego właściciela, który przez 9 lat użytkowania przejechał zaledwie 38 000 co widać po aucie. Moje pierwsze wrażenie z jazdy było takie, że coś jest nie tak z kierownicą, bo nie możliwe żeby aż tak łatwo chodziła Wspomaganie to fajna rzecz Jeśli chodzi o silnik to chodzi cudownie. Przyśpiesza bardzo miło. Tak samo się prowadzi, nie przechyla się tak jak moje poprzednie wąskie caro. Jeśli chodzi o jego wyposażenie to nic ponad normę. Mam już zakupione lusterka i szyby elektryczne oraz Fotele Inter Groclin standard. Czekaja tylko na montaż.

A o to zdjęcia:

:o

identyczny u mnie śmiga :]

Wielku plus za kolor - jest prześliczny do poloneza

No kolorek jest ładny . W elblągu widziałem już pare bliźniaczych plusów z tym kolorem.
A to stan licznika kiedy go kupiłem

A to fotele, które czekają na montaż

i oryginalna faktura zakupu

Dostałem do niego pełna dokumentację rzeczy, które były robione i naprawiane.

Gratuluje zakupu bardzo ladny Plusik na ladnych felgach z dobrym silnikiem
Pomaluj ramki szyb czarnym matowym motipem i bedzie cacy.|P.S ile dales za el.szyby ?

normalnie skandal czlowiek szuka i szuka a tu takie okazy pod nosem przejezdzaja chce takiego osobiscie gratuluje procz bialego jeden z najladniejszych kolorow w plusach pozdrawiam

Dzięki bardzo!
Dużo nie brakowało a uciekł by mi sprzed nosa. Po szybkiej zbiórce kasy udało się. Szyby kosztowały mnie 150zł i są wymontowane z innego poloneza. Nie wiem czy to dużo czy nie ale warto SeBa89 dzięki za artykuł o lusterkach. Są już zamontowane i działają.

Od ostatniego wpisu trochę się zmieniło w moim autku.

Dostał nowe białe tablice rejestracyjne

Zamontowałem fotele z przodu i z tyłu

Zdjęcia środka jeszcze nie było

Prezent od św. Mikołaja, (choć niektórzy mówią, że nie istnieje )

Sterowanie od lusterek. Super bajer

Nowe panele pod głośniki

Stan licznika na dzień dzisiejszy. I znowu rezerwa sie zapaliła

i wygląd zewnętrzny auta

Z nowych dodatków na zewnątrz to: owiewki boczne i atrapa przednia na zimę. No i antena od radia

Pozdrawiam
Fsomaniak Sebo

Miałem okazję zobaczyć go na żywo i powiem że polonezik bardzo mi się podoba i widzę że nie idzie na zmarnowanie

Planuje kupić poldka caro'97 z przebiegiem 112000km stan niezły przynajmiej na zdj. Opyla się?

za 5 tysięcy absolutne nie.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Cytat:
2010-12-06 19:17:05, zomowicz pisze:
Planuje kupić poldka caro'97 z przebiegiem 112000km stan niezły przynajmiej na zdj. Opyla się?

Za ile?