Aktualizacja - już za chwielcze, już za momencik...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prosze o informacje co mam zrobic w najblizszej aktualizacji zeby mnie zapomnail przyapdkeim bo cos moglo mi wyelcuiec z glowy.

to o czym pamietam:
napisac artykol napodstawie Espraków Portret Własny
poprawic menu
dodac kilka nowych przyciskow
wskrzescic addresy sklepow
dodac znowu ksiazke serwisowa.

co jeszcze?

Ulotka klubowa

Schować język

A ja proponuje, moze na nastepna aktualizacje , kto ma cwoja fotke to niech przesle i wtedy w dziale klubowicze, albo cos takiego bedzie nick ze zdjeciem osoby.

Co wy na to?

Cytat:
A ja proponuje, moze na nastepna aktualizacje , kto ma cwoja fotke to niech przesle i wtedy w dziale klubowicze, albo cos takiego bedzie nick ze zdjeciem osoby.

Co wy na to?

W zasadzie jestem ZA ale za ewentualne pęknięcia na monitorze nie odpowiadam

GG

Hej!
Może w końcu te zdjątka z montażem czujnika poziomu płynu w zbiorniku spryskiwaczy
Pozdrawiam.

Witam
Ja bym proponował umieścić w dziale porad bardzo dobrze wykonaną instrukcję naprawy machanizmu wycieraczek sporządzoną przez Jadźwina.
Jak wiadomo nasze mechanizmy, a dokładniej plastikowe tulejki w nich użyte czesto szybko sie wyrabiają. Metoda Jedźwina wydaje sie być przydatna. Sam sie niebawem za to biorę

Podaję linkę do instrukcji:

Naprawa mechanizmu wycieraczek

No a temat był omawiany tutaj:

wątek o mechanizmie wycieraczek

Pozdrawiam
Paweł

[ wiadomość edytowana przez: Kufel dnia 2003-06-30 20:59:45 ]

ok wszyskto zostanie zrobione,
cos ejszcze ?

Zakładka w dziale ZLOTY do mojej kolejnej nowej galerii...

Może jeszcze możliwość przeglądania informacji o członkach (klubu ) tylko przez klubowiczów, ewentualnie osoby zalogowane (jeżeli oczywiście jet taka techniczna możliwość).
A poza tym - HURA, będzie aktualizacja

Jeszcze mi tak przyszło do głowy. Może jakąś stronkę na której będą wymienione gazety (tytuł, data, itp.) w jakich pojawiły się testy, opisy espero?

Mnie się już wszystko tak bardzo podoba, że prosze nic nie zmieniać, bo "mam umysł ścisły i podobają mi się tylko te piosenki, które już raz słyszałem", a więc wszystko jest git...ALE KIEDY ZACZNA DZIAŁAC WSZYSTKIE ODNOSNIKI????????

A moze na lewym boku tam gdzie sa odnosniki, pod nimi wstawic zegarek i date. Jest to bardzo malo roboty, a niektorym sie pewnie przyda.

Tak Forum dla naszych Żon i kobiet by mogły się tam na nas wyżalić... nic tylko komp i ta czarna strona

eee, ja tam lubie czarne klimaty (i nie chodzi mi tu o muze), od 3 lat prowadze serwis internetowy i prawie 2 lata mial on oprawe i layout budowany na podstawie czarnego tla...

czarne jest i nie meczy oczu

Cytat:
2003-07-01 10:13:55, Cwikus pisze:
eee, ja tam lubie czarne klimaty (i nie chodzi mi tu o muze), od 3 lat prowadze serwis internetowy i prawie 2 lata mial on oprawe i layout budowany na podstawie czarnego tla...

czarne jest i nie meczy oczu

ja też lubie czarne klimaty tylko moja żonka jak widzi tą stronkę to dostaje dreszczy. Na parkingu samochód i w domu drugi... elektroniczny

Gadać tak dalej...moze Krzysiek przeczyta...trzeba chłopa ratowac póki czas

Nawiązując do opisu naprawy wycieraczek, to ja go wykonałem

Cytat:
2003-07-01 10:58:46, Majonez pisze:
Nawiązując do opisu naprawy wycieraczek, to ja go wykonałem

Przepraszam Majonezie Nie zauwazyłem i przyznaję sie do błędu A swoją drogą, dobrze, ze mnie wprowadziłeś z błędu Mam nauczke, zeby od teraz uważniej czytać posty

A jeszcze teraz moje następna propozycja. Wydaje mi sie, ze warto by też wypisać listę zamienników pasujących np z Opla, czy innych samochodów. Narazie wpadają mi do głowy sprżyny, amorki, termostaty oplowskie ... Jeszcze pewnie coś by sie znalazło, a wspólnymi siłami można do tego dojść. Mysle ze to przyda sie na przyszosc.

Pozdrawiam.
Pawel

Może by tak gdzieś w rogu mała ramka z najtańszym gazem i adresem dystrybutora dla największych agromeracji