Fiat 125 mustang :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

znalezione na forum FSO AK

widze juz ktoś zrobił patent z 3 światłami z tyłu...wyglada naprawde bosko

W morde jeza...sliczny !

Cytat:
2003-06-30 19:16:56, Koniu pisze:
znalezione na forum FSO AK

A nie , bo znalezione na forum lowrider.pl i wrzucone na FSOAK przeze mnie

ale znalezione u was bo zadko czytam lowrider.pl
zreszta jak kopiowałem linka to widzialem skąd

kurde też planowałem to zrobic jak kupie kiedyś kanta klasyka... no nic, ja pójde dalej i zamontuje orginalne z mustanga.

bardzo bardzo ladny, jak dla mnie tylko jeden minus - szkoda tych chromow!!! w zasadzie zostal tylko zderzak i listwa dolna przy szybie. szkoda. ale swiatla z tylu zarabiste. pozdrowki

Wow !!! Wyglada zawaliście i dzwi tylne też ma fajne- czyli ich brak

jeee ładny ale pasowałby V8 pod maską

wow piękne auto niec dodać nic ująć

Światła średnio mnie się podobają , ale nie ma przede wszystkim tych obrzydliwych kierunków na przednich błotnikach
Wyrazy uznania dla właściciela.

kozacki jest... i to jakos taki dwudrzwiowy

Koniu z wrodzonego lenistwa zapomnial dodac drugie zdjecie, co niniejszym czynie

z przodu już nie jest taki ach i och...

...niewykonczony

mieszane uczucia mam co do tego fiata niby fajny ale nie do konca ten przud mi niepodchodzi brak migaczy tak jakos niedlamnie i te dzwi zasprawane ale swiatla to owiele bedziej mi sie okragle podobaja , ale nazekam

własnie fajnie!!! podchodzi pod chargera albo camaro ten przod!!!

dlamnie 125p to zawsze bedzie 125p tylko ze kazdy ma inna wizje na jego wyglad czy osiagi

To nie są tylko zaspawane drzwi! Przyjrzyjcie się, że słupek środkowy jest przesunięty do tyłu!

rzeczywiscie... no to w takim razie jeszcze nbardziej mi sie podoba... choc chrom by mu sie przydal

tył ma rewelacyjny!!!
dla mnei mistrzostwo to ten!! szkoda ze VT /ale mozna sprobowac jak ktos ma skorupe to ja bardzo chetnie /

czekam na info na priva