Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | 2003-06-30 21:28:00 Takich co mozna zaufac to niestety nima ;/ trzeba stac i sie gapic na lapy no i wiedziec co gdzie trzeba motac. Kolega dobrze ci pisze zebys wzial sie do roboty sam. Fakt zaje... sie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reinstalke windy ![]() |
polonezcaro . | 2003-06-30 22:17:37 koszt wszystkiego do silnika niecałe 1000zł z czego ponad 300zł to sprzęgło, ale zaznaczam wszystko nowe.... nawey wałek rozrządy.. ![]() |
![]() Rally Polonez 1.4Gti16v Warszawa | 2003-06-30 22:20:54 1950 zł za remont-rety coś ty tam powkładał w ten motor ![]() -dobre mocne obcęgi -kawałek(pasek) mocnej blachy I to wsio...... ![]() to znaczy to co opisałem to już jak tłoki z pierścionkami się na miejsce wkłada... |
![]() MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | 2003-07-01 01:25:20 AA gwarancje !! chyba zartujesz ;p to taka gwarancja ze ci powiedza ze jezdziles za szybko i nie uznaja ci jej ;p potem sobie mozesz ... taka prawda JAK NIE PATRZYSZ NA LAPSKA to bedzie kwas wczesniej czy pozniej. Nie rozumiem z jednej strony piszesz ze darzysz poldka czyms wiecej niz inne auta co posiadasz a nie chcesz dac sie mu nauczyc ;p jak sie sklada silnik itp. Sam raczej nie dasz rady ale szukaj jakiegos mechanika co by poswiecil ci wiecej czasu i wiele rzeczy ci wyjasnil itp jak pisalem juz zreszta... w miedzy czasie mozesz na forum zdawac relacje nam a my tu zawsze cos od siebie dodamy w miare wiedzy i tak powstanie spoko silniczek ![]() A co do unixow wind routingow natow itp zwiazanych inf to nie wiem po co te gatki ![]() Ja tez jestem adminem sieci blokowej ![]() ![]() ![]() Dobra sratatatat ale prawda jest taka ze jak oddasz komus auto i wrocisz po gotowe to na 80% bedzie kwas ;/ To sie bedzie lal olej to zawor padnie ktorys przy okazji i wkoncu sie wkur... i sprzedasz poldka ;p ;] bo gwarancje to sobie mozesz w d... Niech rozsadek bedzie z Toba ;D |
![]() Rally Polonez 1.4Gti16v Warszawa | 2003-07-01 09:57:05 Jeżeli już postanowiłeś że oddasz do warsztatu to jest taka opcja:jest kilka takich firm które specjalizują się w remontach silników 125p/polonez i odbywa się to tak:
-rano zostawiasz im auto a wieczorem wyjeźdzasz z nowym motorem który docierasz -kosztuje 1600zł,ale trzeba oddać swój motor -dają drugi wyremontowany z papierami. Koło Warszawy jest kilka takich miejsc.....może i u ciebie? |
![]() Grzesiek Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-07-01 11:41:56 Ehh,no jakoś nie chce mi sie wierzyć że w 3 miescie nie ma gościa który rzetelnie zrobiłby taki remont.
Jak masz ochote to przyjedź do Białegostoku,to Ci polecę gościa,który od lat siedzi w dużych fiatach i polonezach.Ja u niego robię Lade i jestem zadowolony.Ceny też w porządku. ![]() Pzdr Grzesiek p.s nie jest to zaden pan Miecio co ma warsztat w stodole ![]() |
![]() danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2003-07-01 13:23:51
Ja znam kogoś takiego ale nie wszyscy mogą się tam dostać ![]() |
Mxer Polonez Gdańsk | 2003-07-01 13:33:48 Moge sie zapisac do kolejki jesli trzeba, poczekam, ale chce rzetelnego remontu. Zastanawiam sie czy przyokazji nie zlecic drobego tuningu..... to tylko w ten sposob w warsztatach niektorych takie cos moglbym zrobic. Zobacztymy, co do zlotu klubu... czemu nie. |
![]() danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2003-07-01 13:45:36 Jak spotkamy się na spocie 3miejskim to możemy pogadać o ewentualnym remoncie jeśli nadal bedziesz reflektował ![]() Tylko że w tym przypadku nie licz na żaden tuning silnika-najwyżej można dostać wykład ![]() |
![]() road_runner Miłośnik FSO Gdynia | 2003-07-01 14:27:03 Pan Stasiu "RULES" |
![]() danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2003-07-01 14:31:58
Oooo yes ![]() |