| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | 2003-06-30 21:28:00 Takich co mozna zaufac to niestety nima ;/ trzeba stac i sie gapic na lapy no i wiedziec co gdzie trzeba motac. Kolega dobrze ci pisze zebys wzial sie do roboty sam. Fakt zaje... sie Reinstalke windy |
polonezcaro . | 2003-06-30 22:17:37 koszt wszystkiego do silnika niecałe 1000zł z czego ponad 300zł to sprzęgło, ale zaznaczam wszystko nowe.... nawey wałek rozrządy.. |
Rally Polonez 1.4Gti16v Warszawa | 2003-06-30 22:20:54 1950 zł za remont-rety coś ty tam powkładał w ten motor -dobre mocne obcęgi -kawałek(pasek) mocnej blachy I to wsio...... to znaczy to co opisałem to już jak tłoki z pierścionkami się na miejsce wkłada... |
MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | 2003-07-01 01:25:20 AA gwarancje !! chyba zartujesz ;p to taka gwarancja ze ci powiedza ze jezdziles za szybko i nie uznaja ci jej ;p potem sobie mozesz ... taka prawda JAK NIE PATRZYSZ NA LAPSKA to bedzie kwas wczesniej czy pozniej. Nie rozumiem z jednej strony piszesz ze darzysz poldka czyms wiecej niz inne auta co posiadasz a nie chcesz dac sie mu nauczyc ;p jak sie sklada silnik itp. Sam raczej nie dasz rady ale szukaj jakiegos mechanika co by poswiecil ci wiecej czasu i wiele rzeczy ci wyjasnil itp jak pisalem juz zreszta... w miedzy czasie mozesz na forum zdawac relacje nam a my tu zawsze cos od siebie dodamy w miare wiedzy i tak powstanie spoko silniczek A co do unixow wind routingow natow itp zwiazanych inf to nie wiem po co te gatki Ja tez jestem adminem sieci blokowej Dobra sratatatat ale prawda jest taka ze jak oddasz komus auto i wrocisz po gotowe to na 80% bedzie kwas ;/ To sie bedzie lal olej to zawor padnie ktorys przy okazji i wkoncu sie wkur... i sprzedasz poldka ;p ;] bo gwarancje to sobie mozesz w d... Niech rozsadek bedzie z Toba ;D |
Rally Polonez 1.4Gti16v Warszawa | 2003-07-01 09:57:05 Jeżeli już postanowiłeś że oddasz do warsztatu to jest taka opcja:jest kilka takich firm które specjalizują się w remontach silników 125p/polonez i odbywa się to tak:
-rano zostawiasz im auto a wieczorem wyjeźdzasz z nowym motorem który docierasz -kosztuje 1600zł,ale trzeba oddać swój motor -dają drugi wyremontowany z papierami. Koło Warszawy jest kilka takich miejsc.....może i u ciebie? |
Grzesiek ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-07-01 11:41:56 Ehh,no jakoś nie chce mi sie wierzyć że w 3 miescie nie ma gościa który rzetelnie zrobiłby taki remont.
Jak masz ochote to przyjedź do Białegostoku,to Ci polecę gościa,który od lat siedzi w dużych fiatach i polonezach.Ja u niego robię Lade i jestem zadowolony.Ceny też w porządku. Pzdr Grzesiek p.s nie jest to zaden pan Miecio co ma warsztat w stodole |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2003-07-01 13:23:51
Ja znam kogoś takiego ale nie wszyscy mogą się tam dostać |
Mxer Polonez Gdańsk | 2003-07-01 13:33:48 Moge sie zapisac do kolejki jesli trzeba, poczekam, ale chce rzetelnego remontu. Zastanawiam sie czy przyokazji nie zlecic drobego tuningu..... to tylko w ten sposob w warsztatach niektorych takie cos moglbym zrobic. Zobacztymy, co do zlotu klubu... czemu nie. |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2003-07-01 13:45:36 Jak spotkamy się na spocie 3miejskim to możemy pogadać o ewentualnym remoncie jeśli nadal bedziesz reflektował Tylko że w tym przypadku nie licz na żaden tuning silnika-najwyżej można dostać wykład ![]() |
road_runner Miłośnik FSO Gdynia | 2003-07-01 14:27:03 Pan Stasiu "RULES" |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2003-07-01 14:31:58
Oooo yes ![]() |