Zdjecia komory silnika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pisze tu bo nie widze zadnego działu na zdjecia. Otóz szukam jakis ciekawie zrobionych komor silnika 1.6 16v mile widziane cleany i takie tam ale tez jak macie sami cos swojego ciekawego wypucowanego wyczyszczonego to pokazcie.

odmaloany wymyty wypucowany

no, ale Migdal masz trochę mało zaworów....

Bardzo ładnie prezentuje się komora Jeszcze przydałaby się czarna lub polerowana rozpórka kielichów

SERIAA u mni e

maisto guma ci spaduje z dolotu

ja to mam pod machą

Cytat:
2007-10-26 08:08:14, surec pisze:
no, ale Migdal masz trochę mało zaworów....

może ich i mało ale norme wyrabiają

Takie cos bylo u mnie (choc zdjecie niespecjalne bo tuz przed wymiana uszczelki pod glowica, wiec niewiele wyczyszczone ale cos tam widac)

EDIT:
Znalazlem lepsza fotke

[ wiadomość edytowana przez: mazzi19 dnia 2007-10-27 14:11:48 ]

mazzi19 nie masz problemu z zamarzającym parownikiem ,trochę za wysoko masz parownik zamocowany ,ogólnie dziwnie zamontowany też mikser

Cos Ty wszystko chodziło jak złoto

ja mam tak samo parownik i wszystko ok

No ciekawie ciekawie ale ja szukajac ciagle inspiracji znalazłem cos takiego i bardzo mnie sie to spodobało szczególnie ta blacha chyba chromoniklowa zasłaniajaca czesc komory

Eee, ten silniczek to raczej pokazowy. 500km i mu chrom zejdzie )) Ja jutro zrobię ładne fotki silnika i pokaże

Wylalany! Dobra robota

Cytat:
2007-10-28 21:28:57, mgborg pisze:
No ciekawie ciekawie ale ja szukajac ciagle inspiracji znalazłem cos takiego i bardzo mnie sie to spodobało szczególnie ta blacha chyba chromoniklowa zasłaniajaca czesc komory

blacha mi wygląda na stolik do picia (czegokolwiek)

Już miałem zakładać taki temat ale pogrzebałem trochę w szukajce i znalazłem to co mnie interesuje.. Temat troszkę mało obszerny w zdjęcia ale mam nadzieje że po odgrzaniu kotlecika coś się ruszy

Żeby nie było że chce od Was a sam nic nie dam to wrzucam fotke mojego byłego 1.6

P.S Nie muszą to być super odwalone silniczki.. mogą być też zwykłe brudne

To ja też się dorzucę Trochę zdjęcie z daleka, ale ogólnie widać co jest grane

Cytat:
2007-10-28 21:28:57, mgborg pisze:

no i zbiorniczek na plyn chlodniczy ladnie złatany

aktualnie jest czyściej (więcej bieli) ale brak zdjęcia. dojdzie jeszcze polerowana rozpórka i wiele innych świecidełek ;]