[126p] `77 600ccm na czesci...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
malan jest na czesci...zostawiam sobie z niego wylacznie bude z papierami...choc sama bude tez moge opchnac (ale raczej nie oplaca sie...bo to ani `77 ani stan dobry nie jest - ma powymieniane niestety blachy na FL`a )

z tego co ma ciekawego to:
-bezowe siedzenia + kanapa tyl...+ boczki tylne (przednich nie ma bezowych) fotel kierowcy jest "zle zespawany...i trza zszyc obicie...bo popekaly szwy przy zlamaniu...ale zawsze mozna fotel pasazera wstawic jako kierowcy) obicia stan dobry...ale nie idealny

-silnik 600ccm...nie zagladalem wiec nie wiem czy na 100% ...mozliwe ze jednak 650ccm...nie odpala...bo slby akus jest i chyba pompa paliwa padla...bo paliwo po kilkuminutowym postoju spada az do zbiornika)

-obicie deski rozdzielczej stary typ...
-stary licznik kapliczka...ale juz do 140km/h a nie do 130
-tylna szyba z klinem

jak cos to piszta pytania i ew. propozycje cenowe i prosby o fotki...
czesc fotek jest tumalan `77

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2007-10-27 10:23:26 ]
[ powód edycji: Brak cen !!! REGULAMIN !!! ]

regulamin

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Ee! Ee! eee! Panie co ty odp......asz?!? Ledwo co kupiles az juz rezygnujesz? O co chodzi??

Pozdrawiam

Mali

-----------------
FIAT -> Fix It Again Tony

2007-10-26 23:58:42, Madcar pisze:
-bezowe siedzenia + kanapa tyl...+ boczki tylne (przednich nie ma bezowych) fotel kierowcy jest "zle zespawany...i trza zszyc obicie...bo popekaly szwy przy zlamaniu...ale zawsze mozna fotel pasazera wstawic jako kierowcy) obicia stan dobry...ale nie idealny cena za kompllet 100zł (gratis pokrowce na siedzenia w kolorze szarym i zaglowki nakladane na fotele

-silnik 600ccm...nie zagladalem wiec nie wiem czy na 100% ...mozliwe ze jednak 650ccm...nie odpala...bo slby akus jest i chyba pompa paliwa padla...bo paliwo po kilkuminutowym postoju spada az do zbiornika) cena 100zł

-obicie deski rozdzielczej stary typ... 25zł

-stary licznik kapliczka...ale juz do 140km/h a nie do 130 cena 20zł
-tylna szyba z klinem cena 50zł

- jeszcze sa PRLowskie pasy bezpieczenstwa samo zwijalne...mechanizm montowany przy podlodze...wiec nie trza wycinac nic w tylnych boczkach cena za komplet 2szt. 80zł

- felgi cytrynki...5szt. stan DB cena za komplet 50zł (tyle ze fele moge sprzedac na samym koncu...jakos musze miec mobilnosc pojazdu do przetaczania go)

ceny oczywiscie sa do negocjacji...jakby sie ktos mocno zastanawial

jak cos to piszta pytania i prosby o fotki... czesc fotek jest tumalan `77

[ wiadomość edytowana przez: Madcar dnia 2007-10-27 12:45:42 ]

Cytat:
2007-10-27 02:05:33, MaLi pisze:
Ee! Ee! eee! Panie co ty odp......asz?!? Ledwo co kupiles az juz rezygnujesz? O co chodzi?? Pozdrawiam Mali

oczywiscie sprzedaje tylko tego malucha

drugi bedzie budowany ...moze juz niedlugo...

poprostu stwierdzilem ze ten pomarancz nie nadaje sie ani na klasyka...ani na rajdowke...

ile bys chcial za cala ta podsufitke?
wstepnie bym klepał

[ wiadomość edytowana przez: Pyksel dnia 2007-10-27 12:50:42 ]

Cytat:
2007-10-27 12:50:26, Pyksel pisze:
ile bys chcial za cala ta podsufitke? wstepnie bym klepał [ wiadomość edytowana przez: Pyksel dnia 2007-10-27 12:50:42 ]

podsufitka...ze 40zł...tylko nie mam pojecia jak sie do niej zabrac...zeby nie popsuc :/ ma ktos jakis patent ??

a ile za bude by stala na kolach z papierami ?? Rozumiem ze przednie nadkola szerokie ?? jesli nie ma innych zainteresowan i cena bedzie git to wstepnie klepie
Pytania :
w jakim stanie sa progi drzwi nadkola wewnetrzne i zewnetrzne??

[ wiadomość edytowana przez: Mariusz126p dnia 2007-10-27 13:08:58 ]

Cytat:
2007-10-27 13:00:59, Mariusz126p pisze:
a ile za bude by stala na kolach z papierami ?? Rozumiem ze przednie nadkola szerokie ?? jesli nie ma innych zainteresowan i cena bedzie git to wstepnie klepie Pytania : w jakim stanie sa progi drzwi nadkola wewnetrzne i zewnetrzne?? [ wiadomość edytowana przez: Mariusz126p dnia 2007-10-27 13:08:58 ]

buda ma slabe progi...blotniki wymienione na FL`a...
slaba jest tez podloga...
pas przedni OK
ogolnie to od spodu poprostu sie nie nadaje na rajdowke..a nie oplaca mi sie rozbierac calej budy zeby ja robic...
pozatym...hmnnn...papierow nie chce sie pozbywac...bo mam inna bude ktora bedzie robiona od podstaw na rajdowke...

deska zarezerwowana

Klepie kaplet kolek a ile bys chcial za caly zestawik zwrotnice z bebnami i tyl tak samo ??

-bezowe siedzenia + kanapa tyl...+ boczki tylne (przednich nie ma bezowych) fotel kierowcy jest "zle zespawany...i trza zszyc obicie...bo popekaly szwy przy zlamaniu...ale zawsze mozna fotel pasazera wstawic jako kierowcy) obicia stan dobry...ale nie idealny cena za kompllet 100zł (gratis pokrowce na siedzenia w kolorze szarym i zaglowki nakladane na fotele)

biorę to, klepie, zaklepuje, ogólnie moje, tylko jeszcze jak można to foto tego co pod pokrowcami, ale jak w maire chociaż ok to biorę na 100% tylko podaj mi nr konta do przelewu i ile mnie bedzie przesyłka kosztować, przelewam kasę i czekam na przesyłkę

acha mam jeszcze pytanie czy na klin kierownicy od ST moge założyć taką kierownicę? jeśli tak to ją i licznik też zaklepuje.

Cytat:
2007-10-27 23:51:18, SoGa_Rally pisze:
Klepie kaplet kolek a ile bys chcial za caly zestawik zwrotnice z bebnami i tyl tak samo ??

te wszystkie bebechy powiedzmy za 100zł...tylko mma takie ciezary poczta wysylac??

fotki wieczorekiem wrzuce...
co do tego wieloklinu to nie wiem :/
ale ta kiera jest w jedym miejscu peknieta...dlekko...pokaze potem na fotce...

to jak bys mogl sie dowiedziec ile przesylka takich zeczy czyli chce zeby to bylo tak kompletne zey tylko zamotowac w inym aucie .

co z tymi foteczkami?

oto kilka fotek
fota 1
fota 2
fota 3
fota 4

stacyjka
fota 1

ktos se zyczy jeszcze jakas foteczke?

Interesowały by mnie boczki drzwi, cena i stan.

sorry, ja odpadam, myślałem, że pod tymi pokrowcami troszkę lepiej będzie to wyglądać, sorry jeszcze raz za zamieszanie.

Cytat:
2007-10-30 23:38:24, pavlus pisze:
Interesowały by mnie boczki drzwi, cena i stan.

boczki sa w dobrym stanie...ale nie sa one zadne ceikawe...bo to zwykle boczki ze skaju...czarnego...bez listewek chromowanych...
no ale jak chcesz...to 10zł+przesylka