[K] budę do 126p na terenie woj. łódzkiego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak wyżej zakupię budę zdrową, zabezpieczoną, obspawaną i generalnie wzmocnioną, ogólnie w dobrym stanie, zarejestrowaną na terenie woj. łódzkiego tak do 300-400zł. Może ktoś się takiej pozbywa, wiem że wielu ludzi takich jest, więc byłbym zainteresowany kupnem

zadzwon pod numer 889 008 777 Maciek -facet ma do sprzedania całego malucha gdyz kupił inne auto, auto stoi na bałutach

ale w jakim stanie? mi chodzi jednak o samą budę bo na więcej żeby całego malucha kupować to nie mam kasy i potrzeby

ale czasem auto kosztuje mniej niż buda a tu masz na miejscu,z blachami EL i możesz sobie dojechać nią w docelowe miejsce chociażby.

kurde a ciekawe w jakiej cenie bo ja ogólnie bym chciał żeby był wzmocniony jak do kjs ludzie robią bo nie mam na to warunków ani pieniędzy a niekiedy ludzie takie właśnie budy mają
ogólnie nawet fsjnie by było jak by miała dorobioną belkę na 900 ale to takie moje marzenia może ssie kiedyś ziszczą jako że od dawna juz marze o swapie, wiem że dla wielu to nie jes problem ale dla mnie jednak, w sumie to może mnie uznacie za lekko pokręconego ale jeszcze nawet nie mam prawka ale lubie grzebac przy maluchu i chciałbym sobie juz przygotować wóz jak już będę miał prawko (jeżeli zdam ) :p prosze o wyrozumiałość za moją wylewność

[ wiadomość edytowana przez: tomek_inc dnia 2007-10-28 20:25:08 ]

To jest zwykly caly malczan za 300zl -gosc chce go sie po prostu pozbyc gdyz ma 2 auto a szkoda go oddawac na zlom, zadwon, pogadaj pojedz i zobacz. Buda jest ogolnie w dobrym stanie

najprościej pisząc swap to droga zabawka,albo budujesz od podstaw i ładujesz duużo hajsu(części,rejestracja),nie mówiąc o czasie i warunkach..albo kupujesz zrobionego i też ładujesz.Piszesz że nie masz warunków żeby pospawać budę a tym samym chcesz dłubać i budować powoli bolida,raczej niemożliwe Nie piszę tego żebyś się zniechęcił czy coś,bo każdy ma swoje marzenia itd,ale jak sprawisz sobie boba,obniżysz i nauczysz się dobrze śmigać tym,to potem będzie z górki i będziesz wiedział czego chcesz tak naprawdę

P.S. nie musisz spawać budy od razu,tak samo jak nie musisz jeździć kajtków od razu,są mniejsze i tańsze imprezy w łodzi żeby polatać trochę - KZK.

reszta tutaj http://autoklublodzki.pl/

Sorry za OT.

jak cos mam bude po swapie 903 1.1 1.2 SAMĄ bude

[ wiadomość edytowana przez: 5n4k3 dnia 2007-10-29 16:31:46 ]

zwykłego malucha mam i sobie nim troche jeżdze na wsi ale powiedziałbym że przydałaby mu się lepsza buda bo ta sie trochę rozlatuje ( podłoga itp.) widziałem że sporo ludzi ma taką budę wzmocioną na sel i mnie to zaintrygowało. Nie musi być od razu swap
może być nrmalka ale wzmocniona i z klata fanie by było, bo i wzmocniona i bezpieczeństwo i zawsze mocna buda to dobry materiał na swap

up

czy naprawdę nikt nie ma takiej budy?>? jeżeli nie to dajcie swoje propozycje jezeli jakieś macie to może też będzie dobrz, może być bez klatki

kolejny raz odświeżam

Sory za mały OT

Ale nie wiem czy znajdziesz coś za 300-400 zł

Sam ostatnio robiłem boba i tyle to mnie prawie wyniósł drut, CO2 i prąd potrzebny żeby dobrze budę obspawać.

no już takie oferty widziałem

[ wiadomość edytowana przez: tomek_inc dnia 2007-11-08 19:21:08 ]

nadal aktualne, oferujcie cenę

hmm... :/no to może blisko woj. łódzkiego??

nadal aktualne

no i up, a tak przy okazji mam prośbę czy któryś z modów mógłby pokasować tamte posty wcześniejsze bo to głupio wygląda

miałem idealna budę za darmo, to nie chciałeś sie pofatygować a teraz szukasz za 400zł... wiedziałem ze tak będzie....