[OT]Przejściówki/końcówki na przewody hamulcowe. Pytanie.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Szanowne Grono.
Mam takie zapytanie czy jest szansa dostać takie przejściówki na przewody hamulcowe żeby oryginalny hamulcowy miedziak- przewód ze 126 można bylo wkręcić do gumowego przewodu zacisk-miedziak z cc700? A jak nie to gdzie tanio (najlepiej w okolicach żywiec-bb) zakują mi końcówki jakei mnie interesują na przewodach?

przylanczam sie do pytania....

Nie sprawdzily Ci sie elastyczne przewody z malucha z przodu?
Wiem gdzie mozna kupic przejsciowke na miedziane przewody, ze wkrecasz seryjny z malana a z drugiej strony miedziany np z cc o innym skoku gwintu na koncowce....

Cytat:
2007-10-31 18:51:37, Gonzo_BB pisze:
przylanczam sie do pytania.... Nie sprawdzily Ci sie elastyczne przewody z malucha z przodu? Wiem gdzie mozna kupic przejsciowke na miedziane przewody, ze wkrecasz seryjny z malana a z drugiej strony miedziany np z cc o innym skoku gwintu na koncowce....

Masz może jakieś namiary na te przejściowki? Ile taka przyjemność?

Co do maluchowskich gumiaków to spisywaly się nawet bardzo dobrze ale ostanio jak byliśmy trochę poćwiczyć to na jednym z cięć odkręcilo się niestety, co dalo do myślenia.
Patent ten się sprawdza i co niektórzy forumowicze mogą się wypowiedzieć pewnie na ten temat.

tez mam narazie tak zrobione, i chyba jednak to zmienie bo faktycznie moze sie ro wykrecic. Sklep jest na piastowskiej na wysokosci bosika w zimie lodowiska na przeciwko. Czesci do roznych aut tam mają... jesli dobrze pamietam to cos kolo 6.5zł ale glowy niedam. Koles ma duzy wybor przewodow uniwersalnych na rozne dlugosci ale niemial tego co ja potrzebowalem i wlasnie zaproponowal mi taka przejsciowke...

przeciez mozna kupic przeorbione malyuchowskie miedzialki na wket z cc......

Cytat:
2007-10-31 21:21:52, Pat_kdb pisze:
przeciez mozna kupic przeorbione malyuchowskie miedzialki na wket z cc......

gdzie...? tylko nie pisz ze u NITRO

ja przykladowo sam sobie przerabialem ;]

Cytat:
2007-11-01 20:26:10, nikusss pisze:
ja przykladowo sam sobie przerabialem ;]

skad wzioles takie koncowki z innym skokiem gwintu? rozumiem ze kupiles serie przwod sciales przy koncu, przelozyles te koncowki i na nowo zarobiles?

takie końcówki w sklepie moto idzie dokupić.

to trza bedzie sie rozgladac

Cytat:
2007-11-01 13:01:56, Gonzo_BB pisze:

Dlaczego nie? Własnie zamówilem z tej firmy.

Cytat:
2007-11-02 16:27:45, neo203 pisze:

jakosciowo Nitro jest dobry, tylko ja szukam tanszego rozwiazania

Cytat:
2007-11-01 13:01:56, Gonzo_BB pisze: