Klima - a niech to szlak trafi....:( chłodnica pękła.:(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam no i stało sie jak darłem na zlocik do Torunia to klima jeszcze działałą ale w Toruniu już nie
Dzisiaj pojechałem do klimatyka i co a no wyciek z Chłodnicy poiprostu rozszczelniła się

Wiec tak pytania mam następujące:

Czy ktoś już dawał do spawania chłodnice i ile to kosztowało.????
Za ile można kupić używaną chłodnice.????
Ile kosztuje nowa.??? (to pytanie aż się boje zadawać.)
Gdzie w okolicach Katowic można naprawić Chlodnice.?????

Narazie tyle jak coś się posune dalej w zmaganiach to dam znać....

Cytat:
Adminek pisze:
wyciek z Chłodnicy poiprostu rozszczelniła się

Wiec tak pytania mam następujące:

Czy ktoś już dawał do spawania chłodnice i ile to kosztowało.????
Za ile można kupić używaną chłodnice.????
Ile kosztuje nowa.??? (to pytanie aż się boje zadawać.)
Gdzie w okolicach Katowic można naprawić Chlodnice.?????

Piszesz o chłodnicy silnika czy o skraplaczu klimy ?

Gość na ul.Agnieszki w K-cach spawa i wstwia ten sprzęt.
Do spawania nadają się tylko małe dziury, jak sa duże to ... po zawodach.
Uważaj na ceny. Ja dałem tam rok temu 800zł za skraplacz (+200zł za nabicie) i była to cena niższa niż u innych zapytanych. A w tym roku przeczytałem tu, że na częściach z NISSENSA (może i ja mam wymienione na tą markę) można taką naprawę zrobić za 400-500zł .

Pozdrówka

w warszawie można kupić skraplacz za 400 zl + wymiana i napełnienie ok 250. natomiast zalecają przy wymianie skraplacza wymienić osuszacz/filtr (aluminiowa puszka obok akumulatora) ale to też kosztuje ok 400 zl

Adam zapomnij o łataniu nie warto!!!!! Żywotność chłodnicy lub raczej skraplacza wynosi od 4-6 lat i niec nie pomoże klejenie..
Kup nową i ciesz się chłodem... budowa domu poczeka ten miesiąc..

nio tu moge mieć nowy skraplacz za 400zł gość sam je robi niesamowite ale prawdziwe ale gość żuje tylko z Chłodnic wszelkiej maści i już pare razy miałem z nim do czynienia i musze powiedzieć że jest fachowy.!!!!!

Wiec może się skusze na tą za 400zł ale najpierw odwiedzę Giełde w Gliwicach tam moge trafić używkę za 200-300zł tak mi się wydaje......... Oczywiście sprawdzoną z gwarancją na szczelność...

Cytat:
nio tu moge mieć nowy skraplacz za 400zł gość sam je robi

A gdzie to jest te "nio tu" ( chodziło Ci o tego gościa na ul.Agnieszki??) Adam daj znać gdzie to, bo mam ten sam problem a z kasą jeszcze większy więc interesuje mnie taniocha
Jak odwiedzisz giełdę to też daj zank na forum lub prv

GG

Chłodnice

Chłodnic-pol
44-153 Sośnicowice
ul. Powstańców 25a
tel. (032) 238-71-33

Panowie Szlachta!!!

Starzy wyjadacze, anie korzystaja z wyszukiwarki?!
teraz mała autoreklama poczytajcie moj poscik otym (sami znajdzie) , a dla leniuchów podpowiadam Nissens i...wszystko jasne

Adam nigdy w życiu używki, kupisz dwu trzy letnią i pochodzi rok dwa... po co ???? szkoda kasy i nerwów a kjoszt wymiany napełniania . Policz i zrezygnuj, kto oszczędza płaci dwa razy..

Nio i udało się zamówiłem sobie nowy skraplacz w Hurtowni w Poznaniu cena 370zł za oryginał tak podbrze czytacie ORYGINAŁ.!
+ 35zł wysyłka.! jutro ma mi go dostarczyć SERVISKO...!! teraz musze znaleść dobry i wmiarę tani warsztak napełniający KLIME. 190zł to najnizsza jaką narazie znam zna ktoś trańszy.?????????

Znajomemu w Lagunie nabili "po znajomości" za 120zł!!...pytałem go ale zgubił namiar i ma poszukać!!...i cosik podobno w Tychach jest tańszego-jutro mam wiedzieć nr.tel

Panowie gdzie można nabyć nowy skraplacz za 400zł w Warszawie lub okolocy .Prosiłbym bardzo pilnie o kontakt na email-a tomekw@pzl-wola.com.pl . Z góry WIELKIE Dzięki !!!

Hurtownia poznan sprzedaz wysyłkowa dzisiaj zamowisz jutro masz w domu tel.! 061-653-14-70

Adminie!-Dopiero dziś udało mi się odnależźć „klimatycznego” telefona-wg klienta facet jest niedrogi i dobry /nie sprawdzałem osobiście/. To somy TYCHY-tel. 227-60-16 wew.49 nazwisko gościaIEKARZ.

370zł + 35 zł to dobra cena. Ja niedawno kupiłem za 420zł

Ten namiar na Tychy to w sprawie nabijania, montaża klimy i podobnych serwisów. Oczywiście gościu nazywa się PIEKARZ a nie IEKARZ

Ja już nie wrócę w temacie nabijania do MIDAS-a ...

[ wiadomość edytowana przez: Jacenty dnia 2003-09-04 08:27:18 ]

Jacenty a powiedz tylko ci nabijali czy jeszcze coś robili.??????

bo jak tylko nabijali to zapomnij o reklamacji.

wspolczuje wszystkim ktorzy musza placic za nabicie klimy,
ja tez musialem kupic nowy skraplacz nienssena tez za 370 zl ale nie placileem za przesylke bo sam sobie odebralem ( Car Center w Poznaniu) ciekawostka jest ze w oddziale nienssena w Poznaniu wolali za niego 90 EUR czyli drozej, A KLIME NABIJAM U BRATA W FIRMIE ZA DARMOCHE ( VOLVO )

Na fakturze mam tylko nabicie.

[ wiadomość edytowana przez: Jacenty dnia 2003-09-04 08:24:20 ]