MotoNews.pl

Co jest grane ? wsteczny swieci caly czas....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Dziś zauważylem ze swiatla wstecznyego swieca caly czas po przekreceniu kluczyka na zaplon... Niewiem co jest grane ? Chodzi o to ze obojetnie na jakim biegu jest auto nawet i na luzie lampy wstecznego swieca caly czas... Wiecie co moze byc grane ? Podejrzewam ze ten wylacznik co jest w skrzyni... Czy to moze byc to ?

tak, moze.

Albo spadl z wylacznieka/wlacznika kabelek i styka -swieca swiatla.
Albo spiecie na skrzynce- ale na 90% to wlasnie wylacznik wsteka- przypominam ze do 5 cio i 4ro biegowych skrzynek sa inne.

ja mam to samo ale puki co wykrecilem po prostu zarowki duzo grzebania z tym wylacznikiem ?

No właśnie, bo w mojej 110 światła od wstecznego nie palą się jak tylko pamiętam, czyli od kupna w zeszłym roku, znowu zima idzie, coraz ciemniej a ja przez te cholerne cofanie już dwa razy lekko ją przetarłem ;/ Czas najwyższy to zrobić! Tylko, że nie mam pojęcia gdzie jest ta czujka? Z której strony zabrać się o rozkręcanie, jak to wygląda itd. (żarówki mam dobre bo sprawdzałem).

Klasyk-skrzynia
Samara Skrzynia
2110 skrzynia

Do reszty www.skorpion.auto.pl, odczytac z katalogu czujnik, jego numer, podstawic do katalogu obrazkowego i wszystko jasne.

[ wiadomość edytowana przez: Krzysztof-Fleszer dnia 2007-11-02 15:39:32 ]