Jakie klocki tanie a dobre polecacie!! I klopoty z poduchami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ponieważ z gotówką u mnie ostatnio krucho a pewne zurzywające się części muszę wymienic jakie klocki tanie polecacie. Jeździłem teraz na Lucasach. A druga sprawa: Kiedyś pisałem na forum ze przy skręconych kołach na dołach coś mi wali metalicznym dźwiękiem. Okazało się po badaniu na "trzepakach" że walniete jest lewe górne mocowanie amorka i dół amortyzatora przy lekkim skrecie tłucze o drążki stabilizatorów. I teraz w związku z tym moje pytanie, w jednym warsztacie powiedzieli ze trzeba wymienic mocowanie amorka i przesunac stabilizator a potem zrobic zbierznosc i za to krzykneli juz z czesciami 310 zl. a w drugim warsztacie powiedzieli ze powinno pomoc tylko wymiana poduszki bez zbierznosci i tu 130 zl. Co wy na to?? I czy trzeba wymieniac tez odrazu prawą strone??

Co do klocków to polecę Ci MAFF - w Esperaku takie miałem i uważam, że prezentują bardzo korzystny kompromis pomiędzy ceną a jakością. Nie bierz tylko jakiejś najtańszej rzemiochy za 30 PLN - szkoda tarcz, a i hamowania też nie będzie.

Klocki Remsa

Idzie dorwać za 70 zł

W aranosie miałem RH, teraz mam remse. Skuteczność podobna, ale remsa chyba mniej kurzy.