Prośba o zbadanie Omki A w Szczecinie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeśli ktoś ze Szczecina byłby w stanie mi pomóc, to proszę o priv, bo niechcę jechać z Poznania, żeby się potem okazało że to jakiś badziew.
Z góry dzięki

pisz.

[ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2007-11-16 12:02:53 ]

no i popatrzyliśmy sobie z Wiktorzi.

kolejna czarna piękna-ładna-na-zdjęciach omega, 100% bezwypadkowa, bez grama rdzy, 100% sprawna tylko mały luz w zawieszeniu

krótko: A 2,0 sedan, czarna- grubo szpachlowana ale ładnie położony lakier, alu 17" polerowany rant, bad look, wlot sprintera na błotniku, zderzak przód z wlotami i siatką, tył z wnęka na tablicę, czysta klapa tył, brak klamek w drzwiach (otwierane siłownikiem z pilota od kierowcy), buczący wydech, niebieskie podświetlenie zegarów - drugiej takiej w Sznie nie ma więc nikt nie pomyli

silnik pracuje ładnie (cicho) ale po dodaniu gazu dusi się lub bardzo wolno wkręca się w obroty, akku zero, słychać sprzęgło (łożysko?), spore wycieki ze wspomagania, sączy olej na łączeniu silnik/skrzynka i normalnie zapocony w kilku miejscach. Zawias przód duże luzy, opony przód krawędzie wewn ścięte do zera, widać, że długo jeździł na kompletnie wywalonych drążkach, pewnie reszta zawiasu też wywalona (gumy) - nie patrzyłem dokładnie. Buda z rudą - kielich przód od kierowcy oddzielił się od reszty (pęknięcie- szczelina na całym łączeniu), wychodzi ruda na spodach drzwi, progu lewym, obu tylnych reperaturkach, trochę w bagażniku. W środku burdel, wszystko porozkręcane-połamane po demontażu sprzętu audio, wycięta cała konsola z przełącznikami nad radiem, podarta sport-kierowajka naba luźna wogóle NIE DOKRĘCONA, biegałka alu z diodami , ładne nie zniszczone fotele (welur).

chce 3tys z 2kpl zjechanych kół - czy warto to już nie mi oceniać.

Od siebie powiem, że właściciel dawał kluczyki bym przewiózł rzeczonym pojazdem swoje 4 litery, grzecznie odmówiłem - fakt lubię ryzyko i adrenalinę ale nie do tego stopnia

PS. browar dla zmarzniętej SGS przesyłać na UP37 skr 9 Sz-n

ElSebastiano, ja tylko dodam od siebie, jak chcesz popełnić samobójstwo to przyjedź i kupuj. Do domu raczej w jednym kawałku nie dojedziesz.

Jak można tak rozpieprzyć układ jezdny i kierowniczy ? Koleś powinien dostać ostrzegawczy strzał w tył głowy za takie traktowanie bestii.

PS. klapa tył nie ma sprężyn i nie otwiera się do końca, w zasadzie nie dopatrzyłem się na czym się to trzyma.

Cytat:
2007-11-20 20:34:25, Wiktorzi pisze:
Koleś powinien dostać ostrzegawczy strzał w tył głowy za takie traktowanie bestii.