Złodzieje!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koledzy!
czyjest jakis sposób na zabepieczenie wkładów lusterek - juz 3 raz sk.....syny j......e mi wyjeli. Ostatnim razem zabezpieczyłem wklejajac je w mocowania to mi ku....sy wyrwali z całym plastikiem. Prosze was o radę
Pozdrawiam

nic tylko wyciągać na noc;/ mmi też zaj$$ali ale tylko raz! albo na strzeżony! nie ma na to rady! musiałbyś se czujnik alarmu pod wkładem zamontować, ale to jedynie ich spręży żeby szybciej spierda$#ć od Twojego samochodu z wkładami w kieszeni;/ dziady

Oznakowanie lusterek i naklejenie czerwonych prostokątów na oznakowanie może trochę zniechęcić do kradzieży :/

Cytat:
czyjest jakis sposób na zabepieczenie wkładów lusterek

Gdzieś na forum (chyba w temacie o złodziejach) jest opisany dobry sposób taksówkarzy na zabezpieczenie wkładów. Niestety nie pamiętam co to było.
Pozdrawiam
PS. Zaczaj się i potraktuj bejsbolem, albo strzał ostrzegawczy w potylice. Po mieście się rozejdzie i nawet nie będziesz musiał zamykać samochodu

Dwa lata temu mialem identyczna sytuacje katastrofa siedzialem kilka nocy w samochodzie(tale ze to bylo w maju) i sie doczekalem gnoja jedno jest pewne on juz nikomu nic
nie ukradnie

Cytat:
Dwa lata temu mialem identyczna sytuacje katastrofa siedzialem kilka nocy w samochodzie(tale ze to bylo w maju) i sie doczekalem gnoja jedno jest pewne on juz nikomu nic
nie ukradnie

Osa, to w Niemczech tez tak jumają wkłady

Chudy nie tylko wklady,np zonie wyciygneli kolpaki z Forda i zaraz obok polamali zal im du... sciska,poza tym pociagneli mi juz pare innych rzeczy np:radio ,antene z 10 razy,w e 36 dwa razy musialem przednia szybe wymieniac duzo gadac ten od wkladow to byl Niemiec ale z reszta trudno mi powiedziec,moze rodacy nie wiem niestety

Cytat:
2007-11-14 10:45:32, BeeMWe pisze:
....Zaczaj się i potraktuj bejsbolem, albo strzał ostrzegawczy w potylice. Po mieście się rozejdzie i nawet nie będziesz musiał zamykać samochodu ....

Witam !
O i to jest najlepsze zabezpieczenie moim zdaniem. Tak sądzę, tak uważam i to popieram .
Pozdrawiam