Klatka bezpieczeństwa - warto ją kupić?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moge miec ta klate za nie duze pieniadze... ale teraz pytanie do znawcow lub osob którzy posiadaja klatki warta ja kupic? grubosc scianek rur to 3mm, a srednica rur to 30mm. a tutaj fotki zrobione przez gostka:

Wyglada jak rama od roweru.

ale tragedia to ja myslalem ze moja ladowska to badziewie

lipa, zdecydowanie odradzam

Cytat:
2007-11-17 14:02:32, mufaz pisze:
Wyglada jak rama od roweru.

bo to zrobione z roweru

raczej z wodnych rurek 1" pewnie jeszcze ze szwem

Sie nie znacie chlopy. Waga jest najwazniejsza
Dobrze ze ludzie z PCV nie robia

te z miedzi lepiej się łączy tzn lutuje heh jak się da grubą pianke to wygląda jak prawdziwa klatka

strasznie to kowalne jest , daj sobie siana z tą "klatką " , a tak apropos to najfajniej ktos pomyślał pałąk główny , a na tych fotkach to spawy wyglądają jak by to była poksilina , pzdr

weź sobie zamontuj i daj podwójną otuline będzie wtedy PRAWIE jak klatka albo kup kanarka i będzie miał wybieg do autka to napewno sie nie nadaje...chyba ze by zrobić pośmiewisko!!!!

Osz k... ALE DRUT!!! Nadaje sie, zeby na niej gacie po praniu rozwieszac, a nie do rajdowki.

moze to klatka do przerobienia malucha na kurnik

nie wierzę reszta jak wyżej.

[ wiadomość edytowana przez: EksiLeR dnia 2007-11-17 23:25:18 ]

w tomaszowie widziałem malucha który miał w zastrzale bocznym 2 kolanka 90 stopni co by fotel ominac ciekawe czy były nagwintowane przed montażem szkoda ze zdjecia nie zrobiłem

Skoro konstruktor tej klatki nie obawia się, że w czasie wypadku te wszystkie śrukbi i inne wystające badziewia nie wbiją mu się w d... (w najlepszym przypadku) to ta klatka musi być na pewno super sztywana