[S] Części do Espero - sprzątam w garażu- fotki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam peeełno części do Esperaka, między innymi: skrzynia biegów, szyby różne, zamki, klamki, plastiki i inne duperele.
Zdjęcia są TUTAJ
Ceny części są podane na zdjęciach.
Oprócz tego mam jeszcze tapicerkę z podłogi w bdb stanie za 30pln i tapicerkę z bagażnika tez za 30pln.
Mam też całą tylną oś z bębnami hamulcowymi oraz blacharkę cały tył w kolorze zielonym (tylne ćwiartki+progi)
Aaaaha, i jeszcze drzwi tylne z podnośnikami i szybami lewy i prawy tył, kolor złotawy.
Kontakt: gg 2706494
Kto pierwszy ten lepszy

[ wiadomość edytowana przez: Kirys dnia 2007-11-17 17:55:59 ]

masz szyby boczne przednie i przednią w dobrym stanie, tj. bez dużej ilości rys, zadrapań, resztek silikonu?

Cytat:
2007-11-17 21:21:36, Nerwica pisze:
masz szyby boczne przednie i przednią w dobrym stanie, tj. bez dużej ilości rys, zadrapań, resztek silikonu?

Gościu przedniej szyby nieopłaca sie brać uzywki
Nawet jesli to nówka NordGlass (przez niektórych zjechana - mam rok i nie płacze) ze wstawieniem kosztuje 350zł a zakup uzywki to koszt ok 50-100zł + wstawienie 100-150 wiec niewiem gdzie sens kupna uzywki zaoszczędzisz stówke i szyba niewiadomo czy nie pęknie przez ponowne napręzenia przy demontazu i montazu pozatym niewiadomo czy dojdzie do ciebie cała a to dodatkowe nerwy

a jaki jest rocznik tego esperaka? bo ja mam 96 a chyba starsze miały inne lusterka, ale bylbym zainteresowany nimi (szczegolnie lewym)

Pozdr.

nadkola przód

wziołbym ten kierunkowskaz przedni lewy-o ile niejest popękany lub połamany

Właśnie sobie przypomniałem, ze jest też zbiornik paliwa w super stanie jakby kto potrzebował.

Cytat:
2007-11-17 23:21:24, Kula69 pisze:
Gościu przedniej szyby nieopłaca sie brać uzywki Nawet jesli to nówka NordGlass (przez niektórych zjechana - mam rok i nie płacze) ze wstawieniem kosztuje 350zł a zakup uzywki to koszt ok 50-100zł + wstawienie 100-150 wiec niewiem gdzie sens kupna uzywki zaoszczędzisz stówke i szyba niewiadomo czy nie pęknie przez ponowne napręzenia przy demontazu i montazu pozatym niewiadomo czy dojdzie do ciebie cała a to dodatkowe nerwy

Na wiosne się rozejrze za nówką skoro takoż prawisz..Najbardziej mi na przedniej zależy właśnie..

A tak przy okazji: cena 25 zł za używany zamek jest z kosmosu,bo nowy w sklepie kosztuje 30zł

Nawet jeżeli jest w idealnym stanie bo z 12 letniego samochodu

Cytat:
2007-11-18 15:37:23, JaRabbit pisze:
A tak przy okazji: cena 25 zł za używany zamek jest z kosmosu,bo nowy w sklepie kosztuje 30zł Nawet jeżeli jest w idealnym stanie bo z 12 letniego samochodu

Cenami z kosmosu zaśmieca forum.Swoich chce oskubać a fe.

nie chcesz, nie bierz. Zawsze można się potargować. Wielu Klubowiczów kupiło już ode mnie części i są zadowoleni.

Cytat:
2007-11-18 15:37:23, JaRabbit pisze:
A tak przy okazji: cena 25 zł za używany zamek jest z kosmosu,bo nowy w sklepie kosztuje 30zł ...

Niekoniecznie. Są takie miejsca w Polsce gdzie kupienie takiej rzeczy jak zamek do espero w normalnym sklepie graniczy z cudem i pozostaje tylko ASO za 60zł (i to często na zamówienie)wiem bo sam ten temat przerabiałem niedawno.

Cytat:
2007-11-18 23:47:35, wacek99 pisze:
i pozostaje tylko ASO za 60zł (i to często na zamówienie)wiem bo sam ten temat przerabiałem niedawno.

No co Ty, w ASO w katowicach klamka kosztuje 36 zł

Cytat:
2007-11-18 23:51:27, Adam4302 pisze:
No co Ty, w ASO w katowicach klamka kosztuje 36 zł

Ale nie zamek (mam na myśli cały mechanizm) klik

[ wiadomość edytowana przez: wacek99 dnia 2007-11-18 23:56:40 ]

Cytat:
2007-11-18 23:52:58, wacek99 pisze:
Ale nie zamek (mam na myśli cały mechanizm)

a ciekawe czym go otworzysz musisz tez kupic 2 kluczyk i 2 zamek

masz jeszcze takie cus

Cytat:
2007-11-18 23:57:18, markon pisze:
a ciekawe czym go otworzysz musisz tez kupic 2 kluczyk i 2 zamek

A po cholere kupować kluczyki Na zdjęciu wklejonym przez Kirysa widać wyraźnie cały mechanizm zamka a do tego nie trzeba nowych kluczyków wystarczy trzy śrubki odkręcić, załorzyć cięgła i tyle.

Cytat:
2007-11-19 00:08:40, wacek99 pisze:
A po cholere kupować kluczyki Na zdjęciu wklejonym przez Kirysa widać wyraźnie cały mechanizm zamka a do tego nie trzeba nowych kluczyków wystarczy trzy śrubki odkręcić, załorzyć cięgła i tyle.

I zakładam sie z toba o 6sciopak ze w 2 min otworze twoje espero bez kluczyka jak tak zrobisz

a ja zakladam sie o krate ze otworze espero w czasie ponizej 15 sekund bez kluczykow i nic nie uszkodzajac

Cytat:
2007-11-19 00:52:38, Outcast pisze:
a ja zakladam sie o krate ze otworze espero w czasie ponizej 15 sekund bez kluczykow i nic nie uszkodzajac