światła (eangle eye) e 36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
niedawno kupiłem światła (eangle eye) do mojej e 36 i zauwazyłem ze po deszczu parują czy ktos ma podobny problem??

Siemka ale kupiles same pierscienie,czy cale lampy bo jak cale to moze sa uszkodzone...a jak kupiles same ringi to przy montarzu mogles kiepsko zmontowac reflektor...( u mnie w beci z 4 swiatel czasem paruje tylko jedno... ja sie nie przejmuje ) pozdro

Kumpel mnie prosil zebym mu kupil takie lampy ale do vectry b bo wiem gdzie taniej mozna to kupic ,paruja bez przerwy wyciagal je pare razy wszystko jest cale obkleil jeszcze raz klejem do szyb na okolo laczenia obudowy z kloszem dalej paruja ,wysuszy suszarka do wlosow za pare dni znowu mokre .Nie polecam nikomu tej baraniny (cena za pare 134€ okazja ,nowe) znalazlem takie lampy w suspension tunning (pewna firma bez podrub) ale tam kosztuja Hella do e 36 519€ nie sadze zeby te parowaly

Cytat:
2007-11-20 16:27:27, r3mas1 pisze:
niedawno kupiłem światła (eangle eye) do mojej e 36 i zauwazyłem ze po deszczu parują czy ktos ma podobny problem??

Jakiej firmy te lampy??

Te do opla nie mam pojecia co to za firma firma z berlina sprzedaje te lampy praktycznie do kazdego auta

Z tym parowaniem to już nie pierwszy raz słysze. Poprostu taki szajs robią - innego wytłumaczenia nie ma. Ostatnio ojciec kupił sobie lampy soczewkowe do bravy firmy DEPO i też parują. Ja tam zbieram do wiosny na orginalne Hella z ringami bez kierunków, kosztują około 1400zł ale naprawde warto, tu myśle że nie będzie problemu z parowaniem.