MotoNews.pl

Co kupic bmw 325 tds czy 325td?jakie sa roznice?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co kupic bmw 325 tds czy 325td? jakie sa roznice?co sadzicie o 525tds a 525i ?pomozcie!

Bierz tds... a widzisz różnice między TDi a TD ?

Kup tds. 143km a nie 115! jezdzilem 525tds i ladnie chodzila

Jak masz wybierać między 325td a 325tds to oczywiście kup tds, osiągi o wiele lepsze a spalanie to samo! Jeżeli chodzi o porównanie 525tds a 525i to zależ od tego czy zależy Ci na oszczędności, wiadomo dieslem pojeździsz więcej za mniejszą kasę, bo paliwo taniej wyjdzie, ale jeżeli chcesz np automata to wydaje mi się iż 25tds troszkę będzie za słaby. Polecam wersje 530d E39

Obie wersje sa zajebiste tds jest troszke mocniejszy, obie wersje kuszą do szybkiej jazdy.Wielkiej różnicy między nimi nie ma. Zwróć uwage na turbine bo od niej wszystko zależy (często plują olejem do kolektora ssącego).
Pozdrawiam.

Moim zdaniem najlepiej kupić BMW 330d lub 530d! W pierwszych wersjach trochę ponad 190 KM a w późniejszych 218 KM! Wrażenia z jazdy na prawdę super! moim zdaniem to jedne z najlepszych diesli na rynku samochodowym a przy tym oszczedne! Spalanie około 7-8 litrów na 100km!

Wydaje mi się że autor tematu przez 2 lata zdążył juz coś napewno kupić

Ja kupiłem tds"a i jestem narazie zadowolony polecam

kup 2.5 ale benzynke

Cytat:
Wydaje mi się że autor tematu przez 2 lata zdążył juz coś napewno kupić

dobra uwaga daz...

pzdr

helo.. mam tds od 3 lat, i raczej nie kupie innego samochodu... tylko z tds.

mało pali!!
redukcja i każdego mijasz,inni nie maja szans przy tym samochodzie. Gorąco polecam.
Posiadam z 94 r, strzała na drodze.

bunia78gd