Tylne lampy od Lady 2107

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć!

Gdzie mógłbym kupić tylne lampy od Lady 2107? Chciałbym wymienić tylne lampy w moim 125p na właśnie takie - wyglądają na oko na pasujące, a zawierają światła cofania Ile to mogłoby kosztować?

kosztow nie znam , ale kupisz na zlomowcach, wykrec od jakiejs na zlomie i po sprawie, albo poszukaj w ogloszeniach w internecie, w wyszukiwarce poszukaj sklepow z czesciami od lady w obrebie miejsca zamieszkania.

Dzieki! Bedę musiał przejrzeć szroty. A tak przy okazji - czy zderzaki od Lady pasują do DF-a?

Witam, zderzaki raczej nie pasują, w ładzie montowane sa na takich rurach... chyba że zostawisz mocowania od DF...
a co do lamp, jesli nie pasuja od 2107, to prędzej od 2106..,
i jak powiedzieli koledzy, szukaj na szrotach.. chocciaz o łady na szrotach cięzko..

Oj ciężko cięzko.,ale widze ,ze kolega malfunction jest z Warszawy . ma dla Ciebie dobre wieści . Na szrocie pod Minskiem Maz (wylot na Grójec(taznyt TIR ) stoja TRZY LADY- 2103 , 2106 i 2105. Lampy były w każdej.My napoczęlismy tę 2103 - bo potrzebowałem troche gratów do swojego nowego nabytku- szrot jest tani i pewnie pozwola poprzymierzać. Polecam
Paweł

A nie lepiej całą łade kupić niż przebudować DF na łade?

Witam...
tak ostatnio chce zrobic mój znajomy..
najpierw dałem mu szersze ładowskie felgi z oponami...
potem chciał wstawic silnik od łady jak przejechał sie moim bolidem..
a teraz chyba kupi jednak Łade..., szuka teraz odpowiedniego egzemplarza... skubany wyczaił coś z gazem za 2000...

swiatla nie beda pasowac. Musisz pociac pas tylny. Lada 07/05 ma wiekszy otwor. Kredensy maja pod swiatla kwadratowy otwor (pamiatka po malych pionowych ze starych fiatow), a Lada ma wieka prostokatna dziure, dochadzaca prawie do blotnika.

w FSO tylny klosz zachodzi lekko na blotnik o ile pamietam i jest lekutko zagiety. W ladzie przylega plasko, dochodzi do brzegu pasa tylnego. Musialbys przymierzyc, bo nie wiem jak wyglada sprawa z innym ksztaltem blotnika i pasa tylnego.
Natomiast przednie lampy to FSO i poldkach widywalem (zwlaszcza w tych drugich)

jesli cie to nie pzreraza, to spoko, wszystko wykonalne...
adasco

Możesz spróbować na Strarzackiej, chociaż ostatnio tam niewiele jest, a ład nigdy dużo nie było, albo jeśli mają być nowe sbóbuj w sklepach łady.

A gdzie moge te sklepy Łady znaleźć w Warszawie?

Sobieskiego 78

Radzymińska naprzeciwko OBI albi JAgiellońska chyba 3

pzdr
CHIO

Klosz 2105 35zł, 2107 28zł - płytka drukowany ok. 10zł

Czy wie ktos gdzie moge znalezc tylne lampy od DFa starszy model te pionowe? takiesame montują do autosanów ale one nie mają chromowanych ramek a poza tym w szczecinie kosztują 90 pln za sztuka a ja potrzebuje az 4 ...

Tylko zwiedzanie szrotów . Czasami się coś trafi
Andrzej

no wlasnie tylko ze szcecinskie szroty sa dosc ubogie jesli chodzi o stare wersje DFa

Nie tylko szczecińskie !!! Ten model to już naprawdę rzadkość. Po prostu trzeba szukać, również po okolicznych wioskach.
Andrzej

tak bede musial zrobic...

Chromowane obwudki, można zrobić. Te plastiki sprajem srebrnym pociągnąć i gra muzyka. Tylko że trzeba najpierw podkład do plastików zastosować Na południu polski takie lampy powinny kosztować mniej. Może ktoś ci prześle.

malowanie sprajem nie rozwiązuje sprawy juz lepiej okleic chromowana folia, jednak bede staral sie szukac oryginalow,koles mi mowil ze na jakims zlomie kolo Łodzi jest tego sporo i moze niedlugo tam pojedzie... wsumie wystarczyly by mi same lampy bez szkiel bo szkla moge dokupic w sklepie....