UWAGA SKRADZIONO!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie koledze ukradli w Nieporęcie z os. Głogi z parkingu Cieniasa zielony metelik 900 zrobiona na sportinga na rejestracjach WZE ....... jak ktos obaczy proszę o kontakt z góry dziekuję!!!!!!!!

Widze..... o przejechał... kurde, nie zdążyłem!!! Moze nastepnym razem...

Nie ma sie co smiac, ostatnio na osiedlu złapaliśmy dwóch złodzieji i połamaliśmy im łapy ...

Ale cieniak to już pewnie na częći poszedł

macmind

Jakis znak charakterystyczny tego CC ulamana antenka, PLka z malyszem itp ????

pozdr

zdwrzaki w kolorze wygląd sporinga przyciemniane fabrycznie szyby był to cienki z klimą wwersja limitowana.

pewnie już go nie znajdziesz, choć nigdy nie wiadomo. Z rok temu pół klubu a moze i wszyscy sie rozglądali za poldkiem Tvf, i co i nic podobno tylko felgi widziano ale i to nie jest pewne . A poldek był naprawde specyficzny i niepowtarzalny.

Zazwyczaj jeśli giną charakterystyczne samochody to szanse na ich znalezienie wynoszą zero.Taki musi iść na części bo jest właśnie zbyt charakterystyczny.

Cytat:
2003-07-04 01:54:22, macmind pisze:
Nie ma sie co smiac, ostatnio na osiedlu złapaliśmy dwóch złodzieji i połamaliśmy im łapy ...

..i bardzo dobrze... szkoda tylko, że skończyło sie na rękach. Ja bym takiemu kark ukręcił.

Cytat:
2003-07-04 01:54:22, danield pisze:
Zazwyczaj jeśli giną charakterystyczne samochody to szanse na ich znalezienie wynoszą zero.Taki musi iść na części bo jest właśnie zbyt charakterystyczny.

Niekoniecznie. Szczególnie widać to w przypadku kradzionych Polonezów Plus, gdzie auto zazwyczaj jest cięte, a charakterystycznych Plusów praktycznie nie ma.

Cytat:
2003-07-04 17:03:01, Waga pisze:
Niekoniecznie. Szczególnie widać to w przypadku kradzionych Polonezów Plus, gdzie auto zazwyczaj jest cięte, a charakterystycznych Plusów praktycznie nie ma.

Bierze się to z tego że części można łatwiej sprzedać(łatwiej o "legalne" wprowadzenie do obrotu) i cena w przypadku sprzedawania auta "po trochu" też zazwyczaj jest wyższa.

Nie do konca mnie chyba zrozumiałeś-chodziło mi o to że z charakterystycznym samochodem jest większy problem niż z serią.Tną bo taki samochód rzuca się w oczy i jest dużo roboty żeby zmienić go tak iżby był nie do rozpoznania-inaczej niż z serią-parę pierdół i auta zmienia się nie do poznania.Co oczywiście nie znaczy że "zwykłych" nie tną-z powodów które opisałem powyżej.

Pamiętam to CC. Miało kierownicę od Sportinga. Musieli go namierzyć gdzieś i specjalnie za nim przyjechać. Nie był aż tak charakterystyczny żeby nie dało się go gdzieś sprzedać. Tak na marginesie: to jest dosyć spokojne miesce, nie kręcą się tam obcy za to stoją zawsze dwa samochody firm ochroniarskich. Oba w prostej linii od stałego miejsca postoju w/w autka z 15 m. Jak to możliwe, ze nikt niczego nie zauważył?

Cytat:
Jak to możliwe, ze nikt niczego nie zauważył?

Jedna kwestia to czy ktoś widział, a druga czy chciał widzieć

Nawet jak ludzie widza to wiele to nie daje.
Ostatnio mojej znajomej radio ukradli. Ludzie stojacy na przystanku widzac co sie dzieje dzwonia na policje i podaja numery auta ktorym podjechali zlodzieje. A policja na to : nie podejmiemy czynnosci dopuki wlasciciel nie zglosi kradziezy

szacunek dla macminda!
ja to sie tak boje ze kiedys nie zobacze swojej pomaranczowej patelni przed domem, ze nie wiem. jebac zlodziei.
pagan

wiesz pagan przy okazji ew. lakierowania musimy pogadać o zabezpieczeniu furacza przed "amatorami cudzej własności...

jebać !!! złodzieji

a tak przy okazji jakiś kretyn przypiepszył mi kopa w błotnik PN'a i już od paru miechów próbuję go upolować lecz bez rezultatu...
wrrrrr.

pzdr.

Pozwole sobie podpiac sie pod ten temat: Wczoraj w godzinach wieczornych z parkingu przy ulicy Podkarpackiej w Gdańsku na os. Niedzwidnik skradziono mi niebieska Skode Fabie, rocznik 2001 na numerach rejestr. GD 44073, Fabii niestety jest multum a ze znakow szczegolnych jedynie moge wymienic to ze miala pokrowiec z "drewnianych koralikow" na fotelu kierowcy, wymieniana przednia szybe, czyli nie ma tej salonowej naklejki o airbagu oraz zadrapanie lakieru przy tylnym prawym nadkolu Wiem ze szanse sa nikle, ale jakby ktos zauwazyl cos podobnego to prosze o kontakt na priv lub maila swistak1987@go2.pl . Pozdro.

[ wiadomość edytowana przez: swistak1987 dnia 2005-10-22 12:24:02 ]

21 lutego skradziono w Krakowie z parkingu przy szpitalu Narutowicza samochód Renault Kangoo 2 o numerze rejestracyjnym: KR 9405J w kolorze żółtym.
Cechy charakterystyczne pojazdu:
- nalepka na tylnej szybie z promu na Sardynię
- stłuczony dół w tylnym prawym kloszu, zabezpieczony czerwoną taśmą
- bagażnik na dachu, jeśli ktoś z Was widziałby takie auto proszę o informacje na nr 607 800 443.