Doradzcie jakie angel eyes

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc, chce kupić sobie clear ringi z soczewka do mojego toczydełka i chciałbym zasięgnąć opini w sprawie takiej jak, czy lepiej bedzie wyglądać z chrom czy czarny mat? Osobićie jestem przekonany na czarny mat. I jaka firme polecacie badz allegrowicza. I czy jakosc swiecenia i oswietlenia drogi jest zancznie lepsza?

moj ess

Tylko nie komentujcie ze ma 11s do 100 bo strone załozyl moj brat który z uwagi na młody wiek ciagle wierzy ze naklejka TURBO dodaje mocy

Dzieki

[ wiadomość edytowana przez: LobsterMan dnia 2007-11-28 12:30:09 ]

jak juz koniecznie to czarne, ale ja na twoim miejscu poszukałbym jakiegoś zawiasu -60/40

A firme jaka polecacie z tych co są na allego, ma ktos moze ktores z tych?

z tych co sa na allegro znam tylko firme SONAR i to dobra firma
pierwszy raz zczailem ze wystepuja 2 rodzaje tych lamp...
jedne maja ringi na soczewkach i dalekosieznych a inne na soczewkach i kierunkowskazach
ja mam IN PRO i wiem ze kiedys byly na allegro tez tej firmy a za nia gwarantuje jakosc
Trudno sie zdecydowac czy BLACK czy CHROM ale ja do twojego auta wybral bym raczej BLACK

Ja do Twojego autka zakładałabym czarne. Chrom kojarzyłby mi się ze świąteczna choinką na samochodzie

Masz czarny zderzak więc lampy czarne będą się pozytywnie prezentować. pozdro

Dzieki za porady, a zderzak mam w kolorze nadwozia Poprostu lakier jest bardzo ciemna zieleń. To biore czarne.

A jakość oświetlenia drogii jest rzeczywiscie lepsza?

Zmowilem lampy, brat jedzie odebrać, zobaczymy czy są czegoś warte. Oczywiscie wstawie se tam zarówki Phillipsa H1 jakies niebieskawa poświate dla efektu xenon dla ubogich. Czy cos z wiazkami trzeba robic czy te ringi jakos kabelkami si elaczy czy jest wszystko juz? Jak mieliscie u siebie?

Cytat:
2007-12-02 21:38:06, LobsterMan pisze:
Zmowilem lampy, brat jedzie odebrać, zobaczymy czy są czegoś warte. Oczywiscie wstawie se tam zarówki Phillipsa H1 jakies niebieskawa poświate dla efektu xenon dla ubogich. Czy cos z wiazkami trzeba robic czy te ringi jakos kabelkami si elaczy czy jest wszystko juz? Jak mieliscie u siebie?

lampy mają wtyczki (przynajmniej moje miały)

powiedz mi taka rzecz, jesli Twoj essi jest z 96 roku to czemu ma zegary robione chyba od 98 lub 99 ????? zdjecia sa napewno Twojego essa ??

to nie sa zegary od essa tylko od Ka bodajrze

Zegary są od Forda Pumy i sam se je wstawilem 4 miesiace temu! jest na ten temat artykuł na FordClubPolska.pl

szkoda że nie widzałem wątku wcześniej bo zdecydowanie odradził bym Ci firme sonar jeśli kupiłeś to współczuje
no a po drugie H1 w soczewce to jest po prostu nieporozumienie

Ja jeżdziłem tak jak djtados jeżdzi i jest wielce oki w soczwkach na H1 plecam.ja mam chromy ale to od gustu zależy.Pozdro

Co mam załować, napewno beda lepiej świecić niż te żółte 10 letnie klosze co teraz mam

Cytat:
2007-12-02 22:57:00, LobsterMan pisze:
Zegary są od Forda Pumy i sam se je wstawilem 4 miesiace temu! jest na ten temat artykuł na FordClubPolska.pl

mozesz wstawic link do tego postu bo nie umie tego znalesc ,pozdrawiam

Cytat:
2007-12-03 00:19:34, saintadamus pisze:
szkoda że nie widzałem wątku wcześniej bo zdecydowanie odradził bym Ci firme sonar jeśli kupiłeś to współczuje no a po drugie H1 w soczewce to jest po prostu nieporozumienie

a co jest nie tak za firma i tymi lampami? bo ja ostatnio zamowilem takie na allegro... za 65 zlociszy

Cytat:
2007-12-03 01:59:08, LobsterMan pisze:
Co mam załować, napewno beda lepiej świecić niż te żółte 10 letnie klosze co teraz mam

Tobie będą napewno lepiej świecić - innym po oczach także

Panowie lampy juz mam odbiór osobisty se zrobilem bo niechcialem miec jakis polamanych zaczepow i pekniec i wogole, zeby sie poczta zabawiala z moimi lampami BASKETBOL

Pytanie, jak sie sciaga lampy, trzeba sciagac zderzak przedni? moze jest jakas instrukcja albo fotorelacja, bo zwariowalem, w mk6 to bylo 10min a w mk7 to chyba grubsza afera! Dajcie jakies rady bo chce pochwalic sie na forum!

Cytat:
2007-12-04 17:39:03, edmund47 pisze:
a co jest nie tak za firma i tymi lampami? bo ja ostatnio zamowilem takie na allegro... za 65 zlociszy

lampy sie rozklejają, parują, soczewki sie ciszczą, urywaja, opadają - wiem bo widziałęm różne przypadki z tymi lampami jeśli chodzi oczywiście o ringi

co do H1 to żadna soczewka nigdy nie będzie świecić tak dobrze jak szoczewka na H7