MotoNews.pl

Adgaz Piaseczno

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich,
wszedłem na drugie forum i znalazłem opinie o owym warsztacie w którym montowałem gaz, niezbyt dory opis(pewnie przed montażem, gdybym wcześniej przeczytał nie założył bym tam gazu) ale nie żałuje. Musze powidzeć, że firma Adgaz zamontowała mi LPG w moim samochodzie (Mercedes Compressor C180, 200KM, 2004r) i stwierdzam, że nie wiem co to gaz, moc taka sama jak na benz. i przede wszystkim oszczędność, naprawdę sprawuje się super.Zrobiłem prawie 37tyś na inst. i NIC, zero problemów, może na początku był problem z regulacją ale od tamtej pory tylko na filterki przyjeżdzam.
Z mojej strony firma Adgaz godna polecenia,a jak wiadomo nie każdemu można dogodzić.
pozdrawiam
ps.to ich link www.adgaz.eu
tak naprawde to znajomy mi ich polecił, bo również jest z nich zadowolony.

Ja również montowałem w tej firmie gaz. Tak samo jak 4 moich kolegow. Zaden z nich nie ma problemów z autem i sa bardzo zadowolenie z LPG. Z panami z AdGaz czasem ciezko sie dogadac, ale ogolnie wszystko da sie bez problemow załatwic. Montaz instalacji jest bardzo poprawny, zrobiłem juz 27 tys i tylko filtry zmieniam.

Pzdr

Witam jaki masz gaz w mercedesie bo ja mam mercedesa c 200 kompressor z 2001 roku i niewiem jaka instalke wybrac. Jak mozez to napisz mi jaka masz u siebie i ile ci spala tego gazu. Pozdrawiam Mariusz

Witam !

Ja jestem bardzo zadowolony z instalacji w Adgaz.Nigdy nie miałem żadnych problemów z serwisem, wszelkie usterki były usunięte od razu, raz tylko musiałem czekać ponad tydzień na jakąć część, ale nie była to wina Adgaz-u tylko producenta.
Samochód (Renault Megane) serwisuję tam od ponad 2 lat i jestem bardzo zadowolony, ekipa młoda ale zna się na fachu. Z mojej strony polecam !!!

witam,
do mojego merca zamontowali mi instalacje włoską Elpigaz, z szybkimi wtryskami.wiem że robili jakieś modyfikacje bo był jakiś problem na wysokich obrotach ale wszystko gra jak należy.

Pozdr.