Szczęki hamulcowe w ZETECU 97 - Jakie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam - jak w temacie - nie trzymał mi ręczny i kumpel-mechanik zajrzał, a tam braki mam pytanie, bo są dwie wersje - ja mam zeteca 97 z ABS - ile milimetrów mają mieć te szczęki - 180mm czy 203mm? Byłbym wdzięczny za pomoc!!!

Masz 203

Witam,
chciałem dzisiaj kupic te szczęki, a tu zonk
203mm*32, ok, ale w katalogu sa dwa modele o tych samych wymiarach i powiedziano mi, że mogą się różnic jakimis elementami Ja sprawdzić jakie dokładnie mam? Czy tylko VIN i niezawodny Slavas1 pomogą???

Witam. Kolego mechanior niech zdejmie na wzór i od razu sprawć sobie regulatory. Często one robią problem.

no tak, wiem, że to jest najlepsze, ale ciężko zgrać mechanika z kumplem w hurtowni MOże jednak idzie to jakoś po VIN'ie rozpoznać???

Cytat:
2007-12-08 20:52:08, szymi79 pisze:
203mm*32, ok, ale w katalogu sa dwa modele o tych samych wymiarach i powiedziano mi, że mogą się różnic jakimis elementami

Jak wg mnie to powinny być 203 o szerokości 36,3 i grubości szczęki przeciwbierznej 3,5.

Jak kupisz te droższe to raczej będą pasowały no ale ptzekonasz się o tym dopiero jak zdejmiesz swój bębenek.

a sam tego nie zrobisz???
odkrecasz kolo, potem 30 nasadowa i beben i finito

Sam bym to zrobił, ale skoro mam kumpla, który robił to nie raz i robi po znajomości, to po co się męczyć A tak na poważnie, to chyba jednak tak zrobię, że zdejmiemy te szczęki i pogalopujemy do hurtowni ze "wzorem"!