Oczyszczony gasss????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
po drodze z wawki do nieporętu widziałem 2 stacje LPG z reklamą: OCZYSZCZONY GAZ LPG!
hm... czy to jakaś nowość czy poprostu zasada: "coś nowego napiszemy to przyjdzie głupi i kupi" ??? a w zbiorniku syfff .
Acha kiedyś (dawno temu) zatankowałem gazik i po wyjechaniu ze stacji samochodzik zaczął się dławić itd. wracam na stację i mówię jak jest a ajent na to , że pewnie tak było i się czepiam!Nie dałem za wygraną i w końcu oddali mi za to tankowanie kaskę. Ale na tym się oczywiście nie skończyło, bo coś z tym co jest w zbiorniku trza było coś zrobić.Pojechałem więc do gazownika i zadecydował że trzeba czyścić zbiornik.Demontaż, wylanie a tak na oko z 10 litrów wody i montaż wyniosły a z 10 razy tyle co tankowanie!!!
Kurrrr....... po powrocie na stację nie było jush mowy o żadnych zwrotach!
z 7 - 8 lat temu to było więc za młody byłem coby się kłócić i dałem za wygraną.
Nauka:
jak cham naleje dziadostwa to trzymać go za gardło i nie wyjeżdżać ze stacji choćby nie wiem co!
pozdrawiam wicio

Witam widze powracamy do zdrowia.
W każdym szanującym się dystrybutorze gazzu jest filtr jest on wielkości litrowego słoika. Zatrzymuje kiłe w 99%.Od właściciela obiektu zależy czy on jest i czy jest wymieniany. PZDR

powracamy tylko częściowo bo jesteśmy wożeni!!! a stukać jush mi sie kce bo skończyłem szkolenia
pozdrawiam wicio

acha! czyli norma!!! czyli trza mieć conajmniej końcówkę tłumika jak odbyt byka? żebym miał jakąś odpo??? oprócz taj jednej za co THX
thx kurde itd oprócz sitka to jest tylko MARKETING ?
pozdrawiam wicio

Cytat:
2003-07-04 22:54:44, witoldnowak pisze:
acha! czyli norma!!! czyli trza mieć conajmniej końcówkę tłumika jak odbyt byka? żebym miał jakąś odpo??? oprócz taj jednej za co THX
thx kurde itd oprócz sitka to jest tylko MARKETING ?
pozdrawiam wicio

Zaraz się podniecasz

Nie słyszłem o "oczyszczonym" gazie. Moze to i sprawa tych "sitek".

Jedno wiem, że w Polsce handluje się gazem z Ukrainy, a ten na pewno nie należy do czystych

No ja bym ci odpowiedział ale gazu nie używam więc nie wiem.
Choć moim zdaniem to tylko chwyt reklamowy. Tyle się teraz słyszy o przekrętach na stacjach, że właściciel postanowił pewnie jakoś zdobyć zaufanie potencjalnych klientów.

P.S. Mam zwykłą końcówkę

hehe Martineez ja tesh mam zwykłą!
ale pytałem raczej o to czy można oczyścić gassss
shelll podobno nie ma równych choć drogi! ale dobry ! i to mnie zdziwiło!
a wogóle to kurde w zasadzie w wakacje same offTopice powinny latać!
kto gdzie jedzie???????????????
pozdrawiam wwwiiiicio

Ojej to ja musze zadawac pytania bo mam 2x100

nieprzyszlo Ci do glowy ze nik o tym nic nie wie i daltego nie ma odpowiedzi?

Cytat:
2003-07-04 23:12:40, witoldnowak pisze:
ale pytałem raczej o to czy można oczyścić gassss

Jak jest dobry to nie ma z czego oczyszczać .
A o shellu ja również słyszałem wiele dobrych opinii. Może oni jako jedyni sprzedają gaz bez różnych "dodatków"?

no nie przyszło!
pozdrawiam wicio
p.s. aaaaaaaaaaacha a kafejki netowe??? nawet na cyprze działają
pozdrawiam wicio

Witam.
Na shellu, BP, statoil i PKN jest ten sam gazzzzzz.
Cena jego zależy tylko od sposobu jego zakupu czy był zakupiny przez firme na fakture czy paragon.
Tu ciekawe informacje prawda o gazieeeeeee
Ciekawe.Pozdrawiam.