[s] CULTowe naklejki - wszystkie rodzaje - 2zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

mam ładne cultowe naklejeczki, drukowane na foli samoprzylepnej, w przystepnej cenie - 2zł sztuka
wzornik na zdjęciu, można zamawiać w dowolnych rozmiarach, ale wtedy cena ulega drobnej zmianie (mała różnica

do tego jestem w stanie wyciąć na zamówienie każdy rodzaj naklejek na auto i nie tylko, szachownice, pasy w bdb cenach i doskonałej jakościu wycinane z foli samoprzylepnej na ploterze, tu przykłady:

wysyłka priorytetem, po przelewie na konto kasy za naklejki + 2,10 kosztów listu
kontakt i zamówienia preferuje mailem : p.tabor@wp.pl, można dzownić 608466742, gg: 6682176 oraz prv.

pozdrawiam i zapraszam, wykonuje absolutnie każde naklejki, jeśli chodzi o kształt formę i zawartość

w poniedziałek przy rozliczeniu chcę dwie naklejki gulfa

masz jeszcze jakies oldschool'owe lepki?

a coś takiego możesz wydrukować ?

http://pieksa.pl/img/usmiech.jpg

albo " "

Na te "zęby" bym sie pisał na 2 sztuki

[ wiadomość edytowana przez: virus_no9 dnia 2007-12-02 23:52:30 ]

cechu naklejki będą

każde mogą wykonać, co do oldskulu tu są naprawdę najlepsze.
uśmiech narysuje jutro, zobaczysz sobie jak wygląda i zamówisz sobie

i co z tymi naklejkami?

dzisiaj nie było opcji, ale jutro z rana to zrobie i odrazu druknę

oo widzę że ktoś z wrocka robi to co lubię. potrzebuję kilka naklejek.

naklejkę na tył auta " uwaga dziecko w ogórku" format czytelny

naklejki takie jak to ale w małym formacie 60 lat VW busa. lpgp na stronie
www.60jaartransporter.nl/festival.htm

tych naklejek wezmę kilkanascie sztuk dla znajomych z busami

w jakim formacie mam Ci dostarczyc obraz ktory bym chcial? ile ze powiedzmy 4 naklejki formatu 5x10 cm?

Mam pytanko , dałbyś radę zrobić replikę tej naklejki :

Popularny giełdowy bajer za PRL'u mało sie tego teraz uchowało a kupić taką jest niemożliwe

Da radę ? ewentualnie jakie koszty ?

jestes w stanie wyciac pasy i napisy na folii transparentnej barw Alitalia na 131?

Cytat:
2007-12-03 22:37:05, jaqo pisze:
w jakim formacie mam Ci dostarczyc obraz ktory bym chcial? ile ze powiedzmy 4 naklejki formatu 5x10 cm?

format jpg, albo corel - lepsza jakość - naklejki po 2zł sztuka

co do repliki jeśli chcesz taką zamówić to może być, ale drukowana na foli przyklejana od zewnątrz - koszt 4 zł (dość duże to to) + odrysowanie 10zł powiedzmy, chyba, że zamówisz 5 sztuk tego to odrysowanie gratis

pasy alitalia też jestem w stanie wyciąć, jednak to już większe zamówienie, dokładne wymiarowanie i ustalenie wszystkich rzeczy, zapraszam na prv, jakie wymiary, dokładnie o co chodzi myśle, że się dogadamy

świetnie kolego,wreszcie ktos zajmie puste w tej materii miejsce po SerU,któy wyjechał za chlebem...

czy jakieś inne kultowo-fiatowe naklejki masz w ofercie??

pozdro.

cutowe 76 - pokaże fotki, a także pussy wagon w orginalnej czcionce pozatym dawajcie jakieś foto/skany wlepek, dwa dni i gotowe naklejki po 2zł

a zrobiłbyś kopie środka klaksonu(naklejke) z kiery monte carlo? masz jakiś wzór żeby to wykonać ?

Jaką metodą wykonujecie naklejki? sitodruk, czy solvent?

Cytat:
2007-12-04 13:47:39, Dar00 pisze:
a zrobiłbyś kopie środka klaksonu(naklejke) z kiery monte carlo? masz jakiś wzór żeby to wykonać ?

jeśli miałbym wzór to tak, ale nie mam takowego.

drukowane jest to laserem, (ew. stałoatramentowy druk na życzenie) na specjalnej foli, solvent, przy nakładach jednostkowych jest a opłacalny(chyba, że duże wydruki to nie ma problemu), a sito jak zapewne wiesz, nie umożliwia przejść tonalnych, i również wymaga dużego nakładu, żeby się to opłaciło

Nie zauważyłem przejść tonalnych na tych naklejkach więc pytałem, ale nie ważne pytałem z ciekawości, co do solventu to u mnie często jest po prostu trochę wolnego miejsca do zapełnienia na folii w ploterze więc co troche dowale sobie jakieś naklejki żeby nie wywalać folii do kosza, do co folii samoprzylepnych do wewnątrz to w jaki sposób to wykonujecie? na ploterze laserowym czy na drukarce laserowej?

Cytat:
2007-12-02 23:50:06, virus_no9 pisze:
a coś takiego możesz wydrukować ? http://pieksa.pl/img/usmiech.jpg albo " " Na te "zęby" bym sie pisał na 2 sztuki

Voila

"Brak możliwości kontynuacji.

Nie masz prawa dostępu do tego forum.

Użyj przycisku wstecz w przeglądarce, aby powrócić do poprzedniej strony."