Kupie Omege A 2.0 z gazem , bez rdzy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tylko 2.0 z LPG i tylko sedana.
Woj. mazoweckie lub lubelskie.
Tel do mnie 791-681-689

Pozdrawiam

a lyzka na to niemozliwe
ale zycze powodzenia

ot żartowniś

Co w tym takiego dziwnego
Chce kupić i tyle.Moje byłe 2.6 kopciło za dużo i trzeba było sprzedać bo szkoda gazowac.Teraz tylko 2.0 LPG.

Najtaniej wychodzi bilecik miesieczny
Zawsze bez rdzy

bilecik moze i tak, ale pojazdy komunikacji miejskiej to jedna wielka rdza

Do pracy i tak jeżdzę ztm ewen M , autem sie nie oplaca i korki zazatym.Ale juz zakupy to udręka bez auta jak bez ręki.
Pozatym jak sobie pomysle tlyc sie 3 godziny autobusem w radzinne strony raz w miesiacu to az mnie dreszcze przechodzą.

Tak więc zdecydowanie kupię OMEGĘ!

tylko z ta rdza bedzie ciezko by jej nie bylo

fatbot nie przesadzaj, dobre sztuki czasem się trafiają

Widze ,ze moja pomylka sie przyjela

FatBot zmieniaj nicka :d

ech spadalscy nie gadam z Wami

Moze i sie zdarzaja, ale jest ich baaardzo malo, a tu ma byc jeszcze LPG i do tego z mazowieckiego lub lubelskiego.

Cytat:
2007-12-05 12:49:45, retroav pisze:
Do pracy i tak jeżdzę ztm ewen M , autem sie nie oplaca i korki zazatym.Ale juz zakupy to udręka bez auta jak bez ręki. Pozatym jak sobie pomysle tlyc sie 3 godziny autobusem w radzinne strony raz w miesiacu to az mnie dreszcze przechodzą. Tak więc zdecydowanie kupię OMEGĘ!

Na zakupy to ty kup sobie "Malucha" !!!

to chyba nie bylby dobry pomysł.

Znalazłem oto taką omegę 2.6 LPG I gen , podobno pali 11L LPG , i bardzo żadko cokolwiek strzela a jak już to tak zrobione , że "wysuwa sie rura/wąż i wylatuję z drugiej strony"

Cena myślę że dobra....ale zdjęć to tak jakby nie było , a może ktoś z olsztyna zna tą omegę , chlopak sprzedaję jeszcze jedną B widac w pozostałych jego aukcjach.
omega

Cytat:
2007-12-06 08:05:33, abigaz pisze:
Na zakupy to ty kup sobie "Malucha" !!!

a gdzie wsadzi zakupy?

Reklama dźwignią handlu, popatrz jak ludzie na tym i innych forach szukają aut i co znajdują. Ale życzę Ci szczęścia w poszukiwaniach .
Kup od Abiego przynajmniej będziesz wiedział co gdzie jest.

Cytat:
2007-12-07 13:53:10, Wiktorzi pisze:
Kup od Abiego przynajmniej będziesz wiedział co gdzie jest.

Dzięki ,Wiktorzi! Pewnie że tak!!! Potargować się można.Ale on chce sedana przecież??!!

Na zakupy kombi lepsze

A poza tym w tej chwili wolałbym kupić 100x kombi od kogoś z klubu niż sedana z niewiadomej ręki.

W cuda nie wierzę.

[ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2007-12-07 14:28:28 ]

Cytat:
2007-12-06 09:06:01, retroav pisze:
to chyba nie bylby dobry pomysł. Znalazłem oto taką omegę 2.6 LPG I gen , podobno pali 11L LPG , i bardzo żadko cokolwiek strzela a jak już to tak zrobione , że "wysuwa sie rura/wąż i wylatuję z drugiej strony" Cena myślę że dobra....ale zdjęć to tak jakby nie było , a może ktoś z olsztyna zna tą omegę , chlopak sprzedaję jeszcze jedną B widac w pozostałych jego aukcjach. omega

Jakbyś ją oglądał (stanu nie neguje - nie widziałem, nie słyszałem a z tej fotki trudno nawet dokładnie określić kolor) to zapytaj od razu kolegi, co zrobił, że po przebiegu powyżej 220tyś km przybyło mu 25 koni?
bo chyba nie po założeniu instalacji gazowej

Żarty żartami, 2.6 ma w serii 150km. Natomiast zawsze można poprosić, żeby ktoś podjechał i obejrzał. A jeśli kombi Ci pasuje to uważam że warto pogadać z Abim - przynajmniej wiadomo co bierzesz + LPG też jest zainstalowane.

Pozdr.
Eryk

[ wiadomość edytowana przez: ericsson dnia 2007-12-07 15:26:05 ]

Jeżeli chodzi o tego sedana 2.6 to też się z tego śmiałem , sam miałem 2.6 i wiem ile ma kucy.Kombi nie chce bo mi się poprotu niepodoba.
Z checią bym kopsnął dobre piwko jakby ktoś z olsztyna rzucił na nią okiem.
Chciałem nawet zaryzykować i pojechać po nią , zdjęć wiecej nie miał ale gwarantuje stan o którym mówił przez telefon , na silnik może dać gwarancję!Ale będzie chłopak dopiero we wtorej w PL i pewnie jak nie znajdę nic sensownego to pojade.

Z ciekawośći do Abiego jaka cena za Twoją?powiedz coś wiecej o aucie.

Pozdrawiam

Cytat:
2007-12-07 16:52:12, retroav pisze:
Z ciekawośći do Abiego jaka cena za Twoją?powiedz coś wiecej o aucie. Pozdrawiam

Podaję link do fotek.

Omega A

[ wiadomość edytowana przez: abigaz dnia 2007-12-07 18:34:39 ]