MotoNews.pl

6.07 niedziela czy cos sie swieci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wpadlbym sie wyszalec w doborowym towarzystwie
co wy na to zajezdnia lub lotnisko

[ wiadomość edytowana przez: kania_ dnia 2003-07-05 02:13:17 ]

z Koniem będziemy dziś składać Fiata... jak się uda to może wpadniemy...
'mały' ma poważne problemy z zawieszeniem i chwilowo nie jeździ..

kanciaka jednak dzis nie złozymy, tzn..moze częściowo. Rozrusznik zrobiony, dekiel wypolerowany, obudowa filtera wymalowana , klawiatura wyczyszczona częściowo..teraz trzeba sie zabrac za glowicę...oddać ja do lekkiego planowania a do tego niestety potrzebne sa pieniazki
no i nie ma na oc...
takze ja odpadam

ja chętnie bym wpadł, jeśli czas pozwoli

na moment bym mogle tez przybyc....... Czekam jak sie dalej akcja rozwinie

ja prawdopodobnie bede.

ps: po ostatniej probie na zajezdni dziwne odglosy wybobywaly sie ze skrzyni. w koncu ustalo. pare dni pozniej znow to sie pojawilo. nie dawalo mi to spokoju. zmienilismy poduszki, lizak przy okazji i wszystko ok. za kilka godzin znow to samo. dzis postanowilem zmienic olej w skrzyni i razem ze starym wysypalo sie troche czesci. chyba znow trzeba zaczac odkladac pieniazki
no ale poki co skrzynia "chodzi" wiec do zobaczenia jutro...

skoro ktoś jest chętny, to może ustalmy jakąś godzinę

moze standartowo o 18 na zajecdni?

[ wiadomość edytowana przez: Rino125p dnia 2003-07-05 21:51:39 ]

kurde od kilku dni jestem zajety i nie zagladam na neta ale dobrze ze dzis tak zrobilem no ja bede na 100% tylko zeby bylo kilka osob. moze byc i o 18. czekam na nastepne zgloszenia. pozdro

no to co???? zero odzewu??? to sam nie wiem czy wpadac bo nie widze zeby ludzie byli chetni. szkoda ale rozumiem ze niektorzy nie maja czasu. pozdrowki

qfa ostateczna deklaracja kto bedzie na 100%? bo nie wiem czy jest sens jechać jesli bede tylko ja?

no ja tak samo jak rino. poza tym bedzie spycona pogoda cos czuje, teraz np leje, no ale czekam na 100% zgloszenia.

ja też będę. mountez chyba też. pogoda w sam raz do jazdy!!!!

kania będzie o 18 na zajezdni.. ja z koniem idziemy na mecz

no to pewnie tez zajrze. pozdro

no ja nie mam czym Schwepes: jaki mecz?!?!

oczywiście kani nie było

Pewnie scykorał bo mial przyjechac maluchem sie z tobą ścigać...

widzialem go kolo 15 na czyzynach na pasie byl kantem. oprocz niego wypatrzylem jakiegos czerwonego maluszka z F&F. POjechal stamtad okolo godz. 16

piotrek sie zgubił przyjechał na pas a nie na zajednie