Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() wlad HF MEMBER elantra, atoz andover | 2007-12-05 21:24:23 witam!
po ostatnich deszczach zaczal mi piszczec w/w pasek-czy jest jakas szansa regulacji samemu.widzac gaszcz osprzetu silnikowego w tamtym rejonie zaczynam watpic w to.a pasek niestety chyba od nowosci nie byl regulowany-jest luzny jak gumka wiadomo gdzie. |
![]() wlad HF MEMBER elantra, atoz andover | 2007-12-06 18:24:15 tylko reka musi byc chyba na teleskopach-kto wymyslil,by alternator byl za silnikiem...a ja jeszcze mam w tych okolicach rozne przewody od automatycznego sprzegla.horror. |
![]() Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2007-12-07 12:25:22 Wydaje mi sie, ze do alternatora dostep jest dobry, no chyba, ze faktycznie macie tam jakies przewody.
Ja juz z kilka razy regulowalem, bo piszczal niemiłosiernie ![]() Jak bede mial czas to zrobie malusiego manuala |
![]() wlad HF MEMBER elantra, atoz andover | 2007-12-15 13:58:16 dzis za to sie zabralem-oczywiscie okazalo sie,ze zrodlem pisku jest pasek od wspomagania...ale wyregulowalem przy okazji takze i alternator.faktycznie,jest to mozliwe ale trzeba miec przedluzke nasadki.grunt ze teraz jest cisza! |