II Oficjalny zlot Espero w Lodzi uwazam za zamkniekty ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak bylo... wiedza ci co byli...

Kilka zdjec zamieszcze za poltora tygodnia ( oj bedzie na co popatrzec pozdrawiamy przy okazji kolezanke).

O Karolinka, nie do końca Karolinka tez była ?

Karolinka byla ale nie do konca.

Była moja żona....
Kto nie był niech żałuje - tak jak powiedział Ptaszyna - zdjęcia za półtora tygodnia...

O matko... Natychmiast zycz jej wszystkiego naj!!
Ale z nas gapy...

Po spodkaniu dopiero dotarło do mnie jaki nietakt ,ze niezłożylismy życzeń z Ptaszyna żonie DeeJay teraz ja składam serdeczne zyczenia i mam nadzieje że jeszcze spotkamy sie wspólnie na zlotach
Ptaszyna Twoja muzyka jest ok , bardzo mi sie podoba że zachaczasz o jazz obyś dalej tak trzymał a zwłaszcza swietnie wychodzą wam standarty

Fakt, nasza 3 (4) ma do siebie minute jazdy...
Nastepnym razem postaram sie dostarczyc jakies plyty do uzytku domowego.

Czy ja dobrze złapałem? to i jam session na tym zlocie był???
To tym bardziej żałuję że nie mogłem wpaść!
ale zdrówko przede wszystkim
pozdrawiam wicio

Cytat:
to i jam session na tym zlocie był???

Heh, przeciez polowa ludzi na zlocie to byli muzycy!

Cytat:
2003-07-05 21:48:32, Ptaszyna pisze:
Cytat:
to i jam session na tym zlocie był???

Heh, przeciez polowa ludzi na zlocie to byli muzycy!

To czemu temat nie nazywa się "Dwaj muzycy i piękne panie"

Czekam na fotki

No cóż, nie każdy ma wolna sobotę, ehh !
Panowie, co Was ogranicza ze zdjęciami ? Półtora tygodnia to kupa czasu ! Tak długo musimy czekać ? Zróbcie coś, jakieś "foto-turbo"

jak nie było cyfrówki tio się nie dziwię - wywołać, zeskanować a pewnie po drodze Ptaszyna gdzieś poooojedzie.
pozdrawiam ( użytkownik zwykłej lustrzanki ) wicio

Cytat:
Półtora tygodnia to kupa czasu ! Tak długo musimy czekać ? Zróbcie coś, jakieś "foto-turbo"

Tak w skrocie to musze dokonczyc klisze, oddac do labu, odebrac, oddac do skanowania bo ciekaw jestem efektow skanowania z kliszy, wyjechac, wrocic w piatek, w sobote wyjechac i wrocic mam nadzieje z nowymi zdjeciami pewnej pani, w niedziele zformatowac twardy w kompie i instalowac XP a potem cala reszte, dorwac gdzies Corela 11... W poniedzialek proba wiec mysle, ze we wtorek 15 sie zabiore choc mozliwe, ze bede smigal po przyjaciolke do Gdanska bo sie do Lodzi przeprowadza!
Mysle, ze sroda to dobry termin No chyba ze skanowaniem bedzie sie przeciagac, wtedy tradycyjnie z odbitek zeskanuje.

No tak, nie pomyślałem o tym
Tylko mi cyfrówki we łbie

Sam sie ostatnio dylematowalem, czy sobie zabaweczki syfroweczki nie kupic ale za rownowartosc kupilem zawodowy korpusik Nikona F90X z batery packiem i skomputeryzowanym wezykiem spustowym. No i jeszcze lampa sie przyda ale to nastepne 1500zl
Dopiero potem syfrowka, albo zabawka albo, jesli ceny tak spadna a zarobki wzrosna, cos z bagnetem Nikona.
Pozatym za 2 lata w zegarku bede mial dobry aparat no a przynajmniej w telefonie zawodowy!

Ptaszyna, nie chcę cię martwić - zarobki spadną a ceny wzrosną
Ale grunt to pozytywne myślenie

Ale teraz bede do pracy jezdzil tez za granice.

Ptaszyna!!!!! ja rozumiem że masz galerię! ja rozumiem że młody jesteś, ja rozumiem że masz mózg itd! ale ty nie przesadzasz!!!!!!!
następna wykorzystana !
pozdrawiam wicio
P.S. zabieram sie do własnej galerii ( a raczej do budowania jej )

Cytat:
2003-07-05 17:51:42, Zoltar pisze:
O Karolinka, nie do końca Karolinka tez była ?

Karolinki nie było, a teraz troszkę żałuje ...
zdjęcia, muzyczka, hmm ...

Chłopaki - w imieniu żony - bardzo serdecznie dziękuję za życzenia.