Puchar Prince"a - reaktywacja??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
strasznie szkoda że wycofali się z tego pucharu.. jak widać nie brakowało emocji, a i kibice dopisywali.. jedyne co nam pozostajke to zdjęcia

ZJĘCIA POCHODZĄ Z http://r00da.w.interia.pl/ ... strona ma niestety bardzo mały transfer - 1,5MB!!!! na godzinę, więc ciężko będzie Wam cokolwiek tam znaleźć, bo wejście jednej osoby na galerię powoduje jej zblokowanie zanim się wgrają wszystkie fotki.. mi się udało ściągnąc na razie tyle i wgrać na inny serwer..

no szkoda... a wie ktoś coś o tym torze?? tzn o jego obecnej sytuacji?? nawiasem mówiąc, bardzo ładny ten maluch emak-pol no i mają fajowe chlapacze

gdzie ten tor w ogóle sie znajduje???

Panowie odnówmy nadzieje !!!!
Ja bym mogl pojechac i sie troche poobijać....kupić malucha za 50zł od kogos kto odwozi taki samochod na złom i poszalec.
Tor znajduje sie obok ulicy pszona, albo w jej poblizu na jednym zdjeciu w tle widac charakterystyczny kosciol.

to jest przy ulicy meissnera bodajże

dokładnie jest to na ulicy chałpnika 16 jest to przecznica z ulicy meissnera , właścicielem terenu jest klub sportowy wieczysta , moge tam podbić bo znam jednego typa stamtąd

z pucharu princa zrezygnowali po tym jak weszły zakazy sponsorowania takich imprez przez zakłady tytoniowe

a tak nawiasem mówiąc byłem na każdej eliminacji pucharu od tego zaczęła sie zajawa na malucha a byłem 11 letnim gnojkiem

fajnie było by powsadzać troche na kim torze

Cytat:
fajnie było by powsadzać troche na kim torze

to moze daloby sie tam jakis spot klubowy zrobic?

Trzeba sie przejechac do własciciela porozmawiać....Odkupic kilka maluchów ze szrotu w cenie złomu i sie tam pobawic.
Jakbys Łukasz mogl pogadac z włascicielem i dac jakies info to byloby extra
pozdrawiam

Cytat:
Odkupic kilka maluchów ze szrotu w cenie złomu

...chyba takie juz mamy

mountez to bedziemy świrowac tylko twoim

słyszalem o jakis nowych informacjach na temat reaktywacji pucharu princa. Mysle ze przez strone klubową mozna by było rozreklamować te zawody. I nie tylko rozgrywac pojedynki maluchow, ale roznych samochodów.
Czokapiku napisz cos wiecej....bo jestem nie do konca poinformowany

Cytat:
2003-06-01 13:28:38, mountez pisze:
Cytat:
Odkupic kilka maluchów ze szrotu w cenie złomu

...chyba takie juz mamy

No nie calkiem... malczana 3a byloby kupic... trudno... niech strace

przecież nikt nie powiedział, że tam można tylko maluchami jeździć

hehe, nie wiem co się stało że się zjebało ale to miała być odpowiedź do innego wątku

no ale powiem ze temat mnie zaintrygowal....... "dd" myslalem ze to skrot od DO DUPY czy cos takiego.. wchdze czytam pierwszego posta... nie skumalem... No ale mozna by pociagnac ten temat.. CHociaz jako miejsce do wypowidzenia sie ze cos nie pasuje lub jest zle..

Widynek niepij tyle

Cytat:
2003-07-05 18:01:19, Koniu pisze:
słyszalem o jakis nowych informacjach na temat reaktywacji pucharu princa. Mysle ze przez strone klubową mozna by było rozreklamować te zawody. I nie tylko rozgrywac pojedynki maluchow, ale roznych samochodów.
Czokapiku napisz cos wiecej....bo jestem nie do konca poinformowany

koniu ktoś sieje ploty ja nic narazie nie wiem

widzę, że spodobał wam się mój topic zapraszam do wyrażania opinii

ja jestem za od dawna myslalem o czyms takim, ale zawsze tylko o tym słyszalem