Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() romko Forumowicz Opel Astra I Caravan Gliwice | 2007-12-12 15:37:16 Co może byc przyczyną, że kierownica przy prędkości ok 120 km zaczyna drgac, z przodu są założone nowe opony (2 tygodnie temu) i są wyważone z tyłu stare ale tez były wyważane 2 tygodnie temu. Przy zmniejszeniu prędkości drgania ustają. |
![]() Arni71 Forumowicz Hyundai Tucson / Cit ... Zabrze | 2007-12-12 16:09:19 sprawdź łącznik stabilizatora czy jak to tam sie nazywa,
kumpel miał takie same objawy jak mu się w/w urwał |
![]() bubuja1 Forumowicz Opel Astra II IRMSCH ... Łowicz/Łódź | 2007-12-12 17:07:00 Jeszcze może byc to spowodowane flegami - mogą być podkrzywione. Nie wiem od jak dawna masz problem ale może masz felgi o złym rozstawie otworów założone tzn np od fiata. Jeśli chodzi o ten drążek to raczej stawiałbym na drążek kierowniczy a nie stabilizatora... |
![]() potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2007-12-13 07:04:12
Wyjdą jak się wulkanizatorowi będzie chciało powiedzieć że felgi są lekko zwichrowane, a zazwyczaj po prostu wyważają na krzywych i mają wszystko gdzieś, oby tylko skasować za usługę. Ja stawiam tak jak reszta na drążki. Jedz do warsztatu albo tam gdzie robią przeglądy niech sprawdzą cczy nie masz luzów na zawieszeniu |
![]() alex-bytom (S) RegionAdmin CORSA ,OCTAVIA TDI bytom | 2007-12-13 08:45:07 romko a masz oryginalne felgi z Astry. bo nawet Kadet ma inną średnicę otworu środkowego. wtedy jest taki sam rezultat. bicie kierownicą. ale może być również tak jak koledzy napisali |
![]() romko Forumowicz Opel Astra I Caravan Gliwice | 2007-12-15 02:18:43 wicher na tarczach hamulcowych, co to znaczy, tarcze i klocki mam w sumie do wymiany |