MotoNews.pl

[k] 126p objemy tlumika i dzwignia bagaznika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje obejmy tlumika starego i nowego typu FABRYCZNE. Na tych nowego typu mi zalezy baaaardzo - nie wie ktos gdzie takie w wawie mozna kupic? Moze ewentualnie ktos takie mi kupi i wysle?
No i jeszcze dzwignie otwierania bagaznika potrzebuje
Pozdrawiam

Ja mam taki sam problem. Ale fabrycznych starego typu w sklepach niema w ogóle. Rok temu kupiłem jedną dolną żeby w razie czego pokazywać. Fabryka ma okrągłe otwory na szpilki, a wszystkie prywaciarskie mają otwory podłużne. A występują 2 rodzaje rzemiosła - jedne są z blachy po konserwie chyba i niepasują kształtem do tłumika. Te drugie są ok, ale w Łodzi w jednym tylko sklepie są dolne i nie ma nigdzie górnych. Teraz robie silnik i musze obejmy odzyskiwać;/ Do puszki nowego typu są - tu chyba najlepiej kupić te z płaskowniak od EL. Więc przyłączam się do pytania: czy u was są jakieś porządne obejmy starego typu?

Ja nie moge dostac nawet do el - mam niby dobre, ale silnik ma na nich straszne wibracje (nawet - zdesperowany - katalizator zalozylem i to samo) Wiec blagam o jakies

uderz na prv to ci kupie z brodnicy pozadne mocne obejmy

cześć, mam obejmy tłumika starego typu z kwasówki , wiec jak cos to piszcie na pw

Jaśku mam dzwignię bagażnika jak do mnie wpadniesz to ci dam razem z plandeką która na ciebie czeka...

u mnie w robocie obejm ci panie dostatek i rzemiosło i brodnica jest

Hamer daj mi na priv numer komorki do Ciebie co? Bo zgubilem.
Po ile macie te obejmy brodnicy nowy typ i po ile stary? Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz!

A czy ktos z Krakowa ma do takich dostep? Bede tamtedy jechal w przyszlym tyg w gory wiec bym moze podebral...

Miałem chwile żeby zrobić zdjęcia: od lewej fabryka, następnie dobre rzemiosło i jako trzecia to coś co trudno obejmą nazwać - widać że różnią się grubością blachy, otworami i kształtem.
To jakie są u was dostępne, bo po Świętach musze się tym zająć?

Mogę się dowiedzieć, jak by były to Wam kupię, tylko powiedzcie do jakiej ceny.

W Tarnowie są dostępne orginalne, takie je te po lewej na zdjęciu po 8zł za sztuke, w sklepie Wojtar na ulicy Krakowskiej kolo wiaduktu.

W Tarnowie są dostępne orginalne, takie je te po lewej na zdjęciu po 8zł za sztuke, w sklepie Wojtar na ulicy Krakowskiej kolo wiaduktu.

ja mam takie obejmu na stanie garażowym, jesli sa takie jak potrzebujecie to moge sprzedac

fotki

u mnie w okolicy, obejmy fabryczne do tlumika nowego typu
gorna - 6
dolna - 7

pozdro

OK, ale te to jeszcze są dostępne, głównie chodzi o nowe obejmy starego typu...