Gdzie w Ostrołęce LPG?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Pytanie chyba głównie skierowane do Danka i Omegolot'a ale również do każdego kto ma informacje gdzie w Ostrołęce i okolicach mogę znaleźć gazownika, który podjął by się zloklizowania i zlikwidowania wycieku płynu chłodniczego.

Jest to sekwencja na której mam przejechane 40 tys km. Od pewnego czasu mam drobne wycieki płynu chłodniczego. Dorażnie dokręcam obejmy i wycieki chwilowo ustają ale chciałbym pozbyć się problemu na dobre.

Instalacja zakładana w Białymstoku i już po gwarancji, dlatego nie opłaca mi się jeździć do Białego. W tej chwili pracuję w Ostrołęce i super byłoby gdybyście pomogli mi pozbyć się tego uciążliwego problemu.

Na Dobrej przyjmuje jeden z najstarszych speców (stażem i doświadczeniem) w mieście.

Cytat:
Na Dobrej przyjmuje jeden z najstarszych speców

tylko niestety delikatnie mówiąc trochę lekceważąco podchodzi do klientów pogwarancyjnych , przekonałem się kiedyś o tym na własnej skórze. Ale rzeczywiście jeśli chodzi o doświadczenie to jest chyba najbardziej doświadczony, tylko co z tego jeśli jak wyżej . Gutos, a sprawdzałeś czy Ci korek zbiorniczka wyrównawczego nie dał ciała? Może zaworek w korku się przyciął i masz zbyt duże ciśnienie w układzie. Poza tym to raczej robota dla mechanika, a nie gazownika. Bo może się też okazać, że to (tfu, tfu, tfu) uszczelka pod głowicą powoli się kończy i wali kompresję do układu.
A wracając do gazowników to osobiście nie mam zaufania do żadnego z nich . Od kilku lat nie byłem u żadnego więc nie wiem, może się coś zmieniło . Na 11 Listopada przy "Harcerzu"ma f-mę jeden z pierwszych, długoletnich pracowników z Dobrej. Kiedyś dawno temu dość szybko pomógł mi zlokalizować problem z przyblokowaniem obiegu płynu i za to jestem mu wdzięczny. Więcej nie miałem okazji tam zajrzeć, bo swoimi instalacjami od tamtej pory zajmuję się sam . Ale jeśli miałbym gdzieś jechać to chyba właśnie do niego.