MotoNews.pl

Toyota Celica Turbo Groupe B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupa zdjęć z renowacji.

klik

Mam wrażenie że już to widziałam jakiś czas temu. Ale miło popatrzeć a te ostatnie zdjęcia coś pięknego!

ehhh grupa b, to bylo cos. szkoda,ze juz nie wroci...
http://www.youtube.com/watch?v=nYhiJeRPgdw

A mnie ciekawi ile z takiego samochodu zostaje oryginalne a ile jest nowe? Bo z foto relacji to wynika że to prawie jak budowa nowego samochodu od podstaw ! Zwłaszcza blacha bo chyba ze starej to mało co wykorzystali. O kosztach to chyba nie na miejscu wspominać bo chyba nowy samochód spokojnie by kupił za taką generalke) Fachowcy to muszą być niesamowici. Przecież tyle tych śrubek , części i rozmaitych pierdolników że łeb odpada jak to poskładać do kupy? Piszą sobie na kartce co jak było czy schematy jakieś mają? Pozdro.

Piter jeśli ktoś wkłada w odrestaurowanie takiego auta tyle czasu i kasy - musi być miłośnikiem. Wiadomo, ze jak zrobisz raz i porządnie to będzie to służyło lata. Sama chylę czoła przed takimi ludźmi.
A czy rozpisują śrubki itp. Mi się wydaje że tak. Wiem że P. Werner jak składa swoje to też czasem zapisuje pewne rzeczy a pozatym korzysta z kolekcji książek i katalogów.

Po prostu cudo!!