| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
nds F&F Sympatyk Suzuki Płock | 2007-12-19 20:10:57 Sprzedam Suzuki Swift GTi '93
Seryjne auto, kompletne wnętrze, kolor czarna perła, w tej chwili oklejone nadwozie (naklejki oczywiście odkleje), od "nowości" wgnieciony lewy tylny błotnik między drzwiami a nadkolem. Sprężyny obniżające, przyciemniane tylne szyby, el. szyby, el. lusterka, regulowana na wysokość kierownica, seryjne fotele kubełkowe, halogeny i to chyba z wyposażenia. Po wymianie rozrządu, filtrów, pasków, oleju (2 miesiące temu), 4 tarcz i klocków (tył robiony wczoraj), świeżo poprawiona instalacja elektryczna
Z ręka na sercu do zrobienia: - czasem skaczą obroty - luz w zawieszeniu, na 90% gumy na wahaczach do wymiany - wgniecony tylny lewy błotnik Poza tym auto bez zarzutu, zapala, jeździ, trąbi. Przebieg 210 tys km. 0-100 km/h ok 9 s., licznikowe v-max >200 km/h Spalania nie znam, bo nigdy nie mierzyłem. Przy bardzo ostrej jeździe 20 zł/30 minut
Cena: 6000 zł OC i badanie do kwietnia. Sprzedaję bo chce kupić gotową rajdówkę. Wystartowałem nim 2x na torze RC i 2x w KJSach + kilka treningów. Nie dzwonione W chwili obecnej:
Zaraz po kupnie: |
jaqo F&F MEMBER 126elx + C classe Warszawa | 2007-12-19 21:39:37 jak z ruda? |
nds F&F Sympatyk Suzuki Płock | 2007-12-19 22:27:54 podłoga od spodu wygląda ładnie, nie zdejmowałem nakładek na progi więc nie wiem jak progi, żadnych bąbli nigdzie nie widać, trzeba by zajrzeć w zakamarki i dokładnie posprawdzać.
nadkola wygladaja na cale. |
Blady F&F Sympatyk FIAT | 2007-12-19 22:47:05 chcesz mojego kanta w zamian? |
nds F&F Sympatyk Suzuki Płock | 2007-12-19 22:53:47 dzisiaj nie, ale jak się dorobie dwóch samochodów to tak ![]() |
nds F&F Sympatyk Suzuki Płock | 2008-01-03 21:09:49 że tak powiem UP
auto naprawdę sympatyczne: http://youtube.com/watch?v=2Y6pn1-VqVQ W przeciągu 2 tygodni znikną naklejeczki. Cena do negocjacyjki ![]() |
nds F&F Sympatyk Suzuki Płock | 2008-01-18 21:59:27 no co wy? nie chcecie suzuki?
Byłem na kompleksowym przeglądzie. Silnik trzyma fabryczne wartości ciśnienia w cylindrach i jest zdrowy. Hamulce i amortyzatory OK. Buda OK. Zawieszenie ma luzy - ale o tym wcześniej pisałem. Najchętniej zamienię na BMW E30 318is serię lub z klatką
Oferta ważna 2 tygodnie, potem można zamykać temat. Czas start. |