MotoNews.pl
2 Głośniki w przednie drzwi JBL GTO 6507C ? (202317/279)

Głośniki w przednie drzwi JBL GTO 6507C ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam , planuje zakup głośników , montaż - przednie drzwi , na dystansach , czy model do którego podaje link to dobry wybór , głębokość montażowa etc. ?

KLIK

[ wiadomość edytowana przez: Inferno dnia 2007-12-21 09:42:58 ]

ladne i fajne, ale ja bym sie osobiscie zdecydowal na Helix Dark Blue - cena ok 250 zl a tez graja zdrowo;D - kolega kupil tydz temu to moge tylko polecic, co to tych JBL nie bede sie wypowiadal bo nie wiem jak graja
ale mam tez taki plan jak Ty zeby w drzwi wladowac te Helixy

Ja bym sie nie zastanawial, jest to jedna z wiodacych firm na swiecie, sam planuje kupic takie ale narazie wzialem na tyl JBL GTO 6537, wiec przod musi poczekac

Ja mam kombi , naczytałem się tutaj o różnych sposobach montażu głośników z tyłu i....jak narazie mam wątpliwości , wiec zaczne od przodu , a co dalej to sie zobaczy może mi wystarczy, dlatego też chciałbym coś w miarę dobrego...

Czyli powinny sie zmiescić ? głownie chodzi o głebokość montażowa (nie chciałbym aby było "na styk"

KLIK

Wejdz i zobacz, nie wiem czy czytales, moze to Ci pomoze ja tez planuje tak zrobic jak Ty ale ja mam cabrio i musze dawac w drzwi i z tylu jakos przy pasazerach, nie wiem narazie jak sie do tego zabrac, na polke nie moge ich dac bo tam mi sie sklada dach

przod sie nie martwie, ale coz tylem?

Co do montazu to napewno musisz przerabiac oryginalne miejsca ale jest to do zrobienia

Dopiero po świętach się za to wezme , ale bedzie zabawy , odkąd jestem klubowiczem , przeglądam różne wątki , to aż chce sie coś w autku pomajstrować , dobrze że żona zakochała się w escorcie i zbytnio nie marudzi jak przy nim grzebie , na wiosne dopiero sie zacznie , mam nadzieje...tzn plany są , jak beda fundusze to wogole bedzie cacy , dzieki za odpowiedzi chłopaki.

dobry wybór jeśli chodzi o jakość /cena . A tak wogule to infinity/JBL i nic po za tymi markami ;P

Cytat:
2007-12-21 11:49:06, mariO_o pisze:
KLIK Wejdz i zobacz, nie wiem czy czytales, moze to Ci pomoze

ta porada ze tak powiem jest... zabojstwem dla basu z tych glosnikow:] poprostu jest to zrobione na szybkiego... porzadnie zalozone 13 napewno lepiej by zagraly od tak zamontowanych 16 nie moze byc tak ze polowe glosnika przykrecone, polowe u gory sobie wisi w powietrzu... porazka!!

no moze wykonanie zle, ale pomysl nienajgorszy troche wlasnej weny tworczej i dobrego pomyslu i sie zrobi, ale na poczatek wskazowka jakas jest nie popieram ani nie neguje tej porady bo sa tego + i -