MotoNews.pl

[126p] by Mariusz126p 1983

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam a oto moj maluszek . Cos tam pogrzebalem i sie uzbieralo jak narazie zmiany w nim to :

Z zewnatrz :
znaczki polski fiat , licencja fiat , chromowane ramki na swiatlach chromowane lusterka Vitaloni ( z wygieta nozlka ) korek wlewu paliwa radziecki na szyfr uszczelki z miejscem na klin klapa bambino chromowane wycieraczki i niestety szyber dach

Uklad jezdny kolka 7x13 et20 ATS classic gomy na nich to przod 175 50 13 tyl 195 45 13 resor 7 piurek sciete podstawki o 15mm sprezyny ciete o 1,5 zwoja plus gomy usztywniajace amorki jedyne wlasciwe 4x bilsten z RC po tarasiewiczu.

Hamulce 4 x tarcze DF/polonez hydrolapa,

Srodek pozbawiony wygluszen mat i wszystkiego co zbedne kapliczka do 130 kierownica na duzej nabie jakies 30 cm fotele bimarco c pasy 3 punktowe shrot narazie bez napinaczy na sztywno Klatka podobno z rc .

Na zdjeciach z tylu jeszcze 175 50 13 nie ma jeszcze dekielkow Abartha na felgach oraz ramek na przednich swiatlach

Co do silnika i skrzyni seryjne 650cm3 , maluch czeka na silnik 1300 cm3 od swifta GTI

[ wiadomość edytowana przez: Mariusz126p dnia 2007-12-22 00:52:22 ]

daj jakies zdjecia malucha w akcji

skonczysz kiedys ten projekt ? zdaje sie ze juz conajmniej 2 lata nic nowego zdjecia wciaz te same krążą po sieci, nuuuuda ziom

zapodaj jakies spy-shoty

szczerze to mi sie az tak nie spieszy z jego skonczeniem choc nadal jest blisko celu poprostu jak wszystko bedzie juz na miejscu to zapodam nowosci generalnie ten maluch ma juz wszystko co mozna wymyslec dobrego do malca tylko engine i BRAK WOLNEGO czasu hamuje mnie ten kto wie ile pracuje moze mnie poprzec...

mariusz nie wiem ile pracujesz ale wiem jak prac moze powtrzymac od robienie malucha, chodz bez pracy nie było by $$$ na robienie, teraz swieta wiec działaj,

a w zasadzie zrobił byś jakies zdjecia srodka.

do 5 stycznia bede mial urlop wiec cos sie podziala wreszcie

bierzesz 2 miesieczny

hehehe prawie roczny :p

Ładny, ładny, miodzio!!! mówisz że masz "niestety szyberdach"- mozesz mi go dac jak ci nie jest potrzebny
Powiedz mi jak się zakłada te brwi na reflektory, kupowałeś je??? ile dałes? Mam takie same, ale nei wiem z czym to się je, te seryjne gumy się wywala??????

[ wiadomość edytowana przez: egonn87 dnia 2007-12-22 19:09:42 ]

Cytat:
2007-12-22 19:00:10, egonn87 pisze:
Ładny, ładny, miodzio!!! mówisz że masz "niestety szyberdach"- mozesz mi go dac jak ci nie jest potrzebny Powiedz mi jak się zakłada te brwi na reflektory, kupowałeś je??? ile dałes? Mam takie same, ale nei wiem z czym to się je, te seryjne gumy się wywala?????? [ wiadomość edytowana przez: egonn87 dnia 2007-12-22 19:09:42 ]

Chromowane ramki nazywac brewkami

Daszki nad reflektorami z przodu

Cytat:
2007-12-23 15:52:41, egonn87 pisze:
Daszki nad reflektorami z przodu

jak wspomnialem aktualnie sa ramki chromowane a daszki juz dawno poszly .... a daszki montuje bez tych gomek

aha, nie zrozumiałem do konca wypowiedzi, bo czytałem wczesniejsze posty wszystkie. Czyli bez gum, bez niczego tylko te daszki, no chromowane ładneijsze wiadomo, ale ja sie spodziewam mniejszego brudzenia się reflektorów i lepszego widma światła. Nie wiem czy to jednak coś daje....

jak zaszyfrowac ten ruski patent na korku. Mam taki ale nie wiem czy go w ogole ruszac, jeszcze go zablokuje i bedzie pozamiatane

mariusz a ten silnik suzuki bedzie połaczony ze skrzynia maluchowska ?
powiem ci ze to nie ma sensu 1.2MPI robi totalne spustoszenie ze skrzynia a co dopiero tamten, nie ma sensu nawet sie przymiezac strata czasu,

No chyba, że był by central to już inna rozmowa.

Cytat:
2007-12-23 18:01:31, markus-orange pisze:
jak zaszyfrowac ten ruski patent na korku. Mam taki ale nie wiem czy go w ogole ruszac, jeszcze go zablokuje i bedzie pozamiatane

rozbierz korek i ustaw swoj szyfr , a co do silnika ma byc tam gdzie powinien ....

buda wygląda troche jak ze smietnika życze powodzenia w remoncie bo w zarysie wyglada interesująco i zewnętrznie z gadżetów to juz hyba wszystko co mozna mieć , silnik podejżewam że jest w swifcie, może coś z niego będzie

masz racje co do budy ale na szczescie najwazniejsze elementy sa zdrowe a silnik nadal czeka szukam nowej pracy by wreszcie zakonczyc dawno odkladany remont budy etc

POZDRO