Co do AUDI A4 Quatro Turbo ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam...Czy ktoś próbował zakładać instalacje gazową do Audi z silnikiem 2.0 z turbiną (2006r) 200KM jeżeli tak to proszę o opinie jak to jeździ z LPG i co najlepiej do tego auta zamontować, bo auto fajne ale pije benzyne jak smok...z góry dzięki za fachowe doradztwo...

[ wiadomość edytowana przez: A4QuatroT dnia 2007-12-26 15:52:59 ]

prins lub vialle
na pewno nic polskiego

...tak też myślałem że pewnie nic polskiego tylko ciekaw jestem jak to będzie chodziło czy ktoś do tego silnika próbował zakładać, chodzi mi o to że jeżeli już wyłożę pewnie z kilka tys zł na instalacje to czy chociaż w 80% będzie jazda na LPG przypominała jazde na benzynie tylko taniej bo czasem sie zdarza że po założeniu instalacji jest więcej problemów z autem niż przed no i jak by nie patrzec spaprane auto no bo już jakaś tam ingerencja w cały napęd i elektronike jest a auto ma przejechane dopiero 15 tys km...własciwie silnik jak każdy tylko czy ta turbina nie bruździ przy LPG...napewno jak pójde do warsztatu gdzie montują instalacje to pewnie coś mi doradzą no ale wiecie jak to jest, przeważnie doradza się to co się najbardziej warsztatowi opłaca sprzedac...ja tam specjalnie sie na tym nie znam ale z tego co czytam to są instalacje 1,2,3,4,5 generacji, o co w tym wszystkim chodzi...